Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes jsem byla na ultrazvuku, hodne jsem se divila, ze mi nedelal vnitřní ultrazvuk ale přes bříško..byl vidět 7mm váček a nic vic a nevím zda je to oka a nebo jestli není nějak divné ze nic vic vidět nebylo jinak :/ jsem 4tyden a 5dni.
Každopádně jsem šťastná, ze se vyloucilo mimodelozni. Dekuji za odpoved a byla bych rada kdyby nebyli odpovědi typu „co bys vic chtěla a tak dale“ normálně se ptám, tak dekuji mockrat všem co jsou schopni odpovědět normálně
![]()
A na co se přesně ptáš? Zda je to OK ti nejlíp poví doktor. Jinak jsi kvůli tomu nemusela zakládat třetí diskuzi.
@anonym010111 ono tam v takovém stadiu nic vidět nebude. Proto si většinou zvou až 8tt kdy už je i srdíčko.
Vnitřní ultrazvuk nemá důvod dělat přece.
@Lucie_Sx říkala sem ze nechci de****odpovědi ale odpoved jestli je to Ok nebo ne ![]()
Spíš se divím, že vůbec něco takto brzo viděl a ještě přes břicho. Jestli myslíš zda je ok ta velikost tak se tady mrkni do encyklopedie, je tam týden po týdnu.
@anonym010111 koukám že samé ***ilní odpovědi úplně tě chápu povedlo se nám mimi vymodlené PCO anovulace hormony atd. Byli jsme na utz v 6 tt a taky mě stresuje že tam je pouze gestacni váček a ne taková ta dutinka která už byla vidět u naší prvorozené v 5+4
drž se snad nám to bude všechno postupně sílit a přežijeme to čekání. U tebe myslím bude opravdu ještě brzy
@PeťaS11 dekuji za odpoved
příští týden mám přijít pry znovu, tak uvidíme třeba už tam bude vidět něco vic, a dekuju!!!
@anonym010111 není zač
kdo to zrovna prožívá tak chápe a asi všechny víme že nám tady nikdo nic nevyvesti a víme že se tady budou psát taky ve ty chytré jízlivé rady ale taky si sem vždy jdu pro naději a nějaké vnitřní uklidnění že to někdo třeba zažil stejně a nakonec to všechno klaplo
dej vědět jak jste dopadli ![]()