7mm váček v 4+5tt

10.3.22 20:01

.

Dnes jsem byla na ultrazvuku, hodne jsem se divila, ze mi nedelal vnitřní ultrazvuk ale přes bříško..byl vidět 7mm váček a nic vic a nevím zda je to oka a nebo jestli není nějak divné ze nic vic vidět nebylo jinak :/ jsem 4tyden a 5dni.
Každopádně jsem šťastná, ze se vyloucilo mimodelozni. Dekuji za odpoved a byla bych rada kdyby nebyli odpovědi typu „co bys vic chtěla a tak dale“ normálně se ptám, tak dekuji mockrat všem co jsou schopni odpovědět normálně :D :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
10.3.22 20:10

A na co se přesně ptáš? Zda je to OK ti nejlíp poví doktor. Jinak jsi kvůli tomu nemusela zakládat třetí diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
10.3.22 20:19

@anonym010111 ono tam v takovém stadiu nic vidět nebude. Proto si většinou zvou až 8tt kdy už je i srdíčko.
Vnitřní ultrazvuk nemá důvod dělat přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.3.22 20:58

A co bys vic chtela?
Pohlavi a barvu vlasu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.22 21:22

@Lucie_Sx říkala sem ze nechci de****odpovědi ale odpoved jestli je to Ok nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35801
10.3.22 21:34

Spíš se divím, že vůbec něco takto brzo viděl a ještě přes břicho. Jestli myslíš zda je ok ta velikost tak se tady mrkni do encyklopedie, je tam týden po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.3.22 20:19

@anonym010111 koukám že samé ***ilní odpovědi úplně tě chápu povedlo se nám mimi vymodlené PCO anovulace hormony atd. Byli jsme na utz v 6 tt a taky mě stresuje že tam je pouze gestacni váček a ne taková ta dutinka která už byla vidět u naší prvorozené v 5+4 :srdce: drž se snad nám to bude všechno postupně sílit a přežijeme to čekání. U tebe myslím bude opravdu ještě brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.22 20:28

@PeťaS11 dekuji za odpoved :srdce: příští týden mám přijít pry znovu, tak uvidíme třeba už tam bude vidět něco vic, a dekuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.3.22 20:43

@anonym010111 není zač :srdce: kdo to zrovna prožívá tak chápe a asi všechny víme že nám tady nikdo nic nevyvesti a víme že se tady budou psát taky ve ty chytré jízlivé rady ale taky si sem vždy jdu pro naději a nějaké vnitřní uklidnění že to někdo třeba zažil stejně a nakonec to všechno klaplo :srdce: dej vědět jak jste dopadli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí