Bolení žaludku ve 27tt

330
29.11.11 00:13

Bolení žaludku

Ahojky potřebovala bych poradit. Jsem ve 27. týdnu a včera večer mě chytla strašná křeč do žaludku a pak do celýho břicha, nemohla jsem sedět, ležet, pořádně stát, prostě žádná úleva nepřicházela. Trvalo to tak minutu, než jsem začala krkat a prdět a pak přišla úleva. Chci se zeptat, jestli některá z vás taky něco podobnýho měla z nadmutí. Protože když zadám něco na netu a figuruje v hledaném výrazu bolest žaludku tak mi tam vyskočí help syndrom a preeklampsie,což si myslím že každá bolest není. Děkuju za kolegialitu. :-)

Příspěvek upraven 29.11.11 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
29.11.11 00:28

Myslím, že když to odeznělo prdnutím a krknutím, nic hrozného to nebude :)
Jinak soudit nemůžu, jsem teprve 16. týden ;) Aspoň vím, co mě může čekat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.11.11 00:33

Já právě tak nějak potřebuju spíš uklidnit. Vrťa se vrtí normálně jako ostatně vždycky kolem jedný v noci a nic jinýho mi není. Ale všude jsou jen samý strašáky.Já vím je to dobře,ale nastávající maminky, hlavně ty prvo potřebují víc uklidnit než jen krmit představivost bubákama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.11.11 17:22

A taky je důležitý říct, že se to vážně neopakuje pravidelně nebo víc dní za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.11.11 19:57

znám to trochu jinak

No já už mám doma pětiměsíční mimčo, ale tohle jsem si užila důkladně. Nebylo to tak akutní, jak popsala zadavatelka, ale o to déle to vždy trvalo. Nejhorší „akce“ trvala cca 12 hodin, kdy mě tak šíleně tlačil žaludek a plyny ze mě doslova lezly všemi otvory, že jsem myslela, že nepřežiju :zed: Bylo to druhé těhotenství, ale z prvního jsem takové stavy neznala. Pálení žáhy ano, ale tentokrát to byly hnusné bolesti žaludku cca hlavně druhý trimestr. Obvykle to trvalo několik hodin a popsala bych to jako kámen v břiše nebo spíš balvan 8o Sedět bylo skoro nesnesitelné, stát se dalo, ale trochu úleva byla jen v leže. No tohle mi opravdu nechybí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.11.11 23:10

Já si právě myslím, že co se týče nadýmání a jakou může způsobit neplechu je všude strašně málo informací. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.11.11 08:11
Weencaa píše:
Já si právě myslím, že co se týče nadýmání a jakou může způsobit neplechu je všude strašně málo informací. :pocitac:

Také jsem tenkrát hledala na netu a také jsem vlastně nic nenašla :( Moje dr. na mé tehdejší dotazy k těm bolestem moc nereagovala (pak jsem s ní udělala ještě horší zkušenost a už k ní nechodím…), tak jsem neznala ani odborný názor a prostě trpěla. Zní to jako banalita, ale věřte, že to bylo fakt hnusné, obzvlášť u druhého dítěte, když člověk prostě musel dál fungovat a nemohl „jen trpět“ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.11.11 20:37

Nevím, jestli tě to potěší :-) ale mám to podobně. Jsem ve 25.týdnu, a čas od času mám pocit, že mám v žaludku balvan, chvílemi zas křeče. Ve zbytku času mě pálí žáha :) Moje dr se na to tvářila, že je to normální - žaludek má méně místa, střeva pomalu taky, takže protestují. Do toho prý pořád probíhají hormonální změny… takže je trávicí soustava rozhozená a projevuje se to takto. Já se těšila, jak si budu v těhotenství užívat jídla a výjimečně v životě nebudu řešit váhu, ale v posledních dnech jsem z toho žaludku tak znechucená, že nemám na nic chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.11.11 20:54
Weencaa píše:
Ahojky potřebovala bych poradit. Jsem ve 27. týdnu a včera večer mě chytla strašná křeč do žaludku a pak do celýho břicha, nemohla jsem sedět, ležet, pořádně stát, prostě žádná úleva nepřicházela. Trvalo to tak minutu, než jsem začala krkat a prdět a pak přišla úleva. Chci se zeptat, jestli některá z vás taky něco podobnýho měla z nadmutí. Protože když zadám něco na netu a figuruje v hledaném výrazu bolest žaludku tak mi tam vyskočí help syndrom a preeklampsie,což si myslím že každá bolest není. Děkuju za kolegialitu. :-)Příspěvek upraven 29.11.11 v 17:21

Tak přesně ve 27tt jsem dostala taky pořádnou křeč do žaludku,jenže do toho byl dost měkký…bolelo to jako čert a trvalo to asi 15min…až když jsem si lehla,postupně to přešlo…ale bohužel to se vzduchem(plynama)nemělo co dělat :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.12.11 08:07
VeronikaNel píše:
Weencaa píše:
Ahojky potřebovala bych poradit. Jsem ve 27. týdnu a včera večer mě chytla strašná křeč do žaludku a pak do celýho břicha, nemohla jsem sedět, ležet, pořádně stát, prostě žádná úleva nepřicházela. Trvalo to tak minutu, než jsem začala krkat a prdět a pak přišla úleva. Chci se zeptat, jestli některá z vás taky něco podobnýho měla z nadmutí. Protože když zadám něco na netu a figuruje v hledaném výrazu bolest žaludku tak mi tam vyskočí help syndrom a preeklampsie,což si myslím že každá bolest není. Děkuju za kolegialitu. :-)Příspěvek upraven 29.11.11 v 17:21
Tak přesně ve 27tt jsem dostala taky pořádnou křeč do žaludku,jenže do toho byl dost měkký…bolelo to jako čert a trvalo to asi 15min…až když jsem si lehla,postupně to přešlo…ale bohužel to se vzduchem(plynama)nemělo co dělat :? :?

Aha. A s čím to mělo co dělat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.12.11 09:05

Hmmmm to by mě taky zajímalo. Já žádný jiný potíže nemám, teda klasika žáha a problémy s nadýmáním (nejde to ani jedním směrem). A netrvalo mi to ani pět minut a úleva fakt došla při rozvolnění pohybů střev a od tý doby klid. Když mě tak napadá, když zapátrám v paměti tak ze začátku tak kolem třetího měsíce jsem měla to samý až mě to zlomilo v pase. :zed: A u doktora vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
1.12.11 10:17

Ahoj Weencaa: tohle se mi přesně stalo dneska večer akorát mě ještě u té bolesti žaludku bylo i špatně od žaludku takže jsem jen čekala kdy to na mě přijde :poblion: ,tak pak pomohl opravdu jen klidový režim pěkně ležet v posteli a ani se nehnout. Prdění i to krkání :oops: mi pomohlo ale pak jakoby by přišla zácpa a prděni skončilo což mi pak už tu úlevu moc nepřineslo :nevim: . Měla si taky u toho místy takovou menší zimnici ? Jinak jsem ve 23tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.12.11 10:19
Weencaa píše:
Hmmmm to by mě taky zajímalo. Já žádný jiný potíže nemám, teda klasika žáha a problémy s nadýmáním (nejde to ani jedním směrem). A netrvalo mi to ani pět minut a úleva fakt došla při rozvolnění pohybů střev a od tý doby klid. Když mě tak napadá, když zapátrám v paměti tak ze začátku tak kolem třetího měsíce jsem měla to samý až mě to zlomilo v pase. :zed: A u doktora vše ok.

No,dost mě to vyděsilo,malá se totiž v tu samou chvíli stočila až pod pupík,ale když jsem to říkala mámě (byla sestra),řekla,že to mohlo být právě tím jejím stočením…Hold miminka nám dokáží pobláznit vnitřnosti :lol: Jak říkám,přešlo to až když jsem si lehla(samozřejmě až po nějaké době,protože když vás bolí bříško,instinktivně se stočíte do klubíčka)natažená rovně a malá se opět srovnala,tak jak potřebovala :palec: Tak kdyby tě to náhodou chytlo,zkus přes se i přes to bolení ne stočit,ale naopak se natáhnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí