bolest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2892
23.2.08 21:25

bolest

Dobry den maminky prosim Vás mam dcerusku 2,5 roku uz dva dny jen od vecera do noci place ze ji boli koleno ci nohy.jak muze souviset?nevim zda je to vyrostlost nebo .....? jsem neslysi matka.dekuji za pochopeni Zdena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
23.2.08 21:29

Zdeni ahoj :)

Myslím, že to může být od ryhlého růstu a mělo by to po nějaké době odeznít, ale pro tvůj klid bych ti asi poradila jít v pondělí za lékařem.

L.

PS: Malé to na fotce moc sluší - přijde mi, že strašně vyrostla :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
23.2.08 21:41

ahoj lesino po nekolik mesicu mala jeste poradne nevyrostla porad cekam kdy kdy vyroste protoze vzdy byla velka najendou je mala ostatni kamaradky jeji dcery byly vzdy spolecne schazeli uz bylo videt zenholky vyrostli moje ne holky porad chystali dalsi kupy oblecky.tak jsem si myslim ze kvuli rusty.dala jsem ji na uklidneni aby ji netrapilo.je pekne certicek pokdusi dobre pamatujes.:D:D:D

kouka ze si hezky zvladas tri krasne princeznicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.2.08 21:44

Ahoj,
tak tohle jsem mela jako mala ja a obcas i ted me boli ruce nebo nohy, ale netusim cim to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.2.08 21:44

Joo, vypadá, že má raráška v těle :D

A pokud nerostla, je opravdu možné, že má právě nějaký růstový skok…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
23.2.08 21:48

kristynabe u me taky obacs boli kdyz delam namahavou praci.

Lesino tak si potesim aby byla uz velka do skolky :D:D:D

dik maminky.jestli bude porad tak si zastavim u lekare i s prihlaskou do skolky.

preji kldiny a vesely zivot zdena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
23.2.08 22:22

Ahoj, dcerka taky měla kolem 2 roku několik období (vždy to trvalo pár dnů), kdy si stěžovala, že ji bolí nožičky a taky jenom v noci. Dokonce ji to budilo ze spaní, jinak jí nic nebylo a samo to vždy odeznělo. U doktora jsme nebyli a spoléhali jsme na to, že roste. Žádný dramatický přírůstek jsme ale nikdy nezaznamenali, rostla tak nějak průběžně. Jo a pomáhalo, když jsme jí nožičky namasírovali, ale to spíš psychicky, dost nám věří, že jí vždycky pomůžem, takže všechno mažeme modrou Indulonou :wink: .
Ať jste brzy bez bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
23.2.08 22:42

Ahoj, od dvou let to resime velmi casto. Je to zrejme z rustu. Asi tomu i verim, jelikoz kdyz brecela nejvic (zari, rijen, listopad), tak behem tech mesicu vyrostla o 8 cm!!!

Kdyz je nezvladatelna a opravdu breci a je zoufala, davam Nurofen nebo Brufik (proste neco proti bolesti).

Pokud si jen stezuje, nebo se jen v noci budi, tak jsme dostali v lekarne homeopatika a opravdu se to zlepsilo. V noci uz se tri mesice nebudi. Nazev homeopatik ale zamerne nepisu, protoze zalezi na mnoha faktorech a podle toho se voli spravne kulicky.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.2.08 23:01

Ahoj Zdeni!

Tady je podobna diskuze, tak se muzes mrknout. :wink:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.2.08 09:46

Zdeni, tak mě to trápilo jako malou dost často a hlavně v noci. Nejvíc mě bolela kolena. Hodně mi pomáhalo natřít je alpou a zatáhnout plenou. Podle lékařů to bylo kvůli růstu - ale je fakt, že i v dospělosti mám s bolestí kolen potíže - hlavně při změně počasí nebo po námaze - podle léčitelů mám revma .-(

Opatrujte se a mějte se fanfárově :-)

Lucka A Kika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
24.2.08 10:37

Ahoj, malýho taky bolí nožičky. Přes den i v noci, v místě kolenní jamky (pak to cítí i na kolínkách). Trvá to už určitě přes rok. Byli jsme s tím u doktorky a pak jsem to říkala i lékaři při jiném vyšetření na chir.ambulanci a prý je to z růstu. My po každém koupání večer masírujeme Francovkou Alpu a někdy i přes den. Jinak když už si stěžuje víc, nebo když ho to chytne v noci dostane Panadol baby sirup na bolest :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.2.08 12:10

Ahojky,
my jsme na tom u syna podobně. Tak od od dvou let čas od času má období, kdy brečívá, že ho bolí nohy, ruce, kolena… Někdy v noci a někdy i přes den - většinou v podvečer, kdy už je třeba unavený… Taky jsem to už říkala několikrát naší dětské dr. a ta tvrdí, že je to určitě růstového původu (taky ve 4 letech už měříme 120 cm) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
24.2.08 20:55

ahoj maminky dekujeme za odpovedi. budeme snazit na uklidneni Ahoj zdenna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie