Může mít plně kojené mimčo zácpu?

19296
22.2.08 23:42

Může mít plně kojené mimčo zácpu?

Ahoj.
Nevíte někdo,jestli může mít plně kojené mimčo zácpu?

Radeček kakal 2-3× týdně.Teď už jen jednou týdně.Vím,že kojené děti nemusí dlouho kakat a jsou v pořádku.Zaráží mě,ale že to v jeho plíně vypadá jinak než by asi mělo.Je to taková blemptavá hustější kaše.Barvu to má správnou.A když tlačí,tak nebrečí,ale je vidět,že mu to dá zabrat (to tlačení).

Omlouvám se za podrobný popis.
Díky všem.J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
23.2.08 04:05

Ano…muze mit zacpu…

Muj syn ji mel taky…byl mu mesic a asi ho hodne bolelo brisko protoze furt brecel.
Byla jsem s nim u dokrora a ten nam poradil dat jednu cajovou lzicku 100% pomerancoveho dzusu…
Ucinek se dostavil do pul hodiny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
23.2.08 12:45

Ahoj Jiro,

muze to tak byt. Kuba kakal uplne stejna hovinka. Cetnost kadeni se nam zmenila kolem tretiho mesice (jak koukam, je to i vas pripad), detem se v tu dobu nejak meni traveni - dle meho Dr - a zacnou kakat mene. Pokud kaka sam, nevidela bych problem. U nas to zpusobilo ze zacatku - nez „najel“ na system kadeni cca 2× tydne - velke problemy a museli jsme pomahat tlacit, protoze sam to nezvladal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.2.08 15:38

Ahoj,
ono nejde jen o to, ze pije mliko, ale taky o to, co Ty jis. Takze tu zacpu muze mit z neceho, co jsi snedla a dostalo se mu do mlika a jaksi se mu to nelibilo…
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
23.2.08 19:48

ahoj může já měla dietu asi před měsícem a 2dny sem jedla vařenou mrkev,rýži,bannany.a Kuba měl zácpu a já taky :oops: tak mi DR.poradila at sním activii a bylo nám pak dobře oboum :wink: co jíš ty jí i tvé mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.2.08 23:35

Ahoj
Díky za odpovědi.
V mojí stravě problém nebude.Vždycky jsem chodila zhruba jednou za 4 dny (jéžiš,to je trapné téma :oops: ) a teď je to nejmíň o polovinu lepší.Z jogurtů jím převážně aktivii a poslední měsíc piju i acidofirní mléko (prý taky pomáhá).Vyhýbám se nadýmavým a pro jistotu i „zatuhujícím“ potravinám.
Už mě vážně nenapadá,jak bych mohla bobečkovi pomoct. :( Je sice pravda,že není nějak výrazně plačtivý,ale pořád mám pocit,že to jeho kakání prostě není v pořádku. :( A děsím se doby příkrmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.2.08 22:54

Jiřko koukám, že fakt máme stejný problém, Matýsek už týden nekakal :( . Ale nevypadá to, že by ho to moc trápilo, teď když už se naučil prdět, tak prdí o 106… No ale stejně jsem z toho špatná. Jestli to nebude tou mou čokoládou :( - ale já z ní zácpu nemám, mám to ozkoušené… Zkusím tu Activii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
25.2.08 13:07

Tak dneska ráno se po týdnu vykakal… No bylo toho habaděj a takové jakési lepivé :roll:, ale hlavně, že je to venku :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.2.08 00:04

Baruš
Tak to gratuluju. :wink: Radeček se vykadil ještě v neděli 8O .Podruhé za tento (teda minulý) týden.Ale řidší to pořád není.

Tak já nevím,mám se v pondělí zmínit doktorce?Nebo to mám nechat být?

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
26.2.08 09:31

Jiřko tak malý kakal ještě včera podruhé, ale zase to bylo takové husté, divné… (rozhodně ne jako míchaná vajíčka) Já se doktorce příští týden zmíním, uvidím, co řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
3.10.15 21:02

Prosím o pomoc. Malé je teprve 7 týdnů, ale očividně se jí špatně samotné kaká. Ne, že by nekakala vůbec, ale když večer pláče a pomůžu trubičkou, tak to stojí za to… To, co vysadit, je mi jasný (třeba hořkou čokoládu, na které těžce ujíždím). Ale co jíst, aby to projímalo, ale nenadýmalo???
Poraďte prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
3.10.15 21:06

@Aries6 u nás byl problém s mlékem, nakonec z toho vylela alergie na bílkovinu kravského mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
3.10.15 21:11

@socina a jaký byly další příznaky. Já vím, že tam je i zelená stolice, ne?
Ona třeba 2× denně kaká, ale večer plače a buď nemůže usnout nebo jí to trvá dlouho. Po rource spí za chvilku. Dávám 3.den BioGAiu, tak snad se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.10.15 21:23

@Aries6 Můžeš ji zkusit dát před kojenim trochu odvaru z ovesných vloček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
3.10.15 22:23

@Svistice Už takhle malé? Díky, zkusím. Hlavně si ty ovesné vločky zavedu do jídelníčku sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí