Bolest

112
19.5.08 17:32

Bolest

Ahojky

Holky más strašnou bolest v bříšku, křeče!!!
Na testu jsem mněla druhou čárku slabou a MS mám dostat v pátek 23.5.08 mám jít na gyndu už teď??? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3432
19.5.08 18:46

Gabčo, klíd! :) Nestresuj, ona je bolest v podbřišku normální zkraje těhotenství, ale pokud začneš krvácet, tak jsi asi těhotná nebyla a přijde Ti normální MS. Anebo byla, ale nedopadlo to, tělo si s tím samo poradilo. Vydrž do toho pátku a budeš určitě moudřejší. :wink: K doktorovi bych neletěla, připadá mi to zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
19.5.08 20:20

Nu u druhého těhotenství to u mě probíhalo tak, že jsem myslela, že jsem neotěhotněla. Měla jsem klasický PMS. Bolesti příšernýýýýý, modlila jsem se, abych MS dostala dřív, ať to peklo skončí (byl to první cyklus po vysazení HA). No a MS se nedostaavila, ten negativní. Po týdnu jsem si zašla na krev a domluvila si vyvolávačku - už jsem nedostala. Z krve mi potvrdili těhotenství.

V době těch příííšerných bolestí se mi usazovalo vajíčko, ovulace se mi hejbla a měla jsem jí později.

Test máš pozitivní, ale jestli máš dostat MS v pátek, tak nemůžeš čekat silnou čárku:) Vydrž, dej si něco teplého na bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí