Test

112
17.5.08 09:14

Test

Ahojky, můžete mi prosím napsat kdy mi ukáže teh.test jestli jsem tehu???
MS mám dostat 23.05.08 a jsem zvědavá!!!
Dost přibíram a hodně spím!!
Děkuji za odpovedě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
17.5.08 09:30

No tak na test je jeste brzy.Testovala bych az po tom 23 tem.Driv ne.Spat se mi chtelo taky silene.Petra

• Citovat
  • Upravit
4498
17.5.08 09:48

Mně test ukázal slabé // 28.den a MS jsem dostávala kolem 30.dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.5.08 10:25

Ahoj,

u druhe dcery se mi dve carky ukazaly 3 dny pred MS, ale vim, ze nekomu se klidne ukazou az tyden po ocekavane MS. Je to dost individualni.

Jinak muj manzel to vzdy pozna uz tyden pred MS, protoze pry jinak vonim.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
17.5.08 10:29

Když ti teď test ukáže // a pak dostaneš MS, budeš akorát naštvaná a bude to v tobě hlodat, proč se tak jako stalo. :roll: Je BLBOST dělat test před příchodem MS, počkej do termínu, jestli to nedostaneš, pak si kup test.

Hodně jím a spím celý život. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
17.5.08 11:46

Ja som si robila tehotenský test na ôsmy den po vynechaní menštruácie…ale myslím, že je viacero druhov testov. Niektoré zaručujú spoľahlivé hodnoty až niekoľko dni po vynechaní menštruácie, iné niekoľko dní po pohlavnom styku…treba sa opýtať v lekárni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.08 14:34

Já dělala test 14 dní před termínem MS a vyšel už pozitivní. Už nevím, co to bylo za test, ale byl z těch dražších (asi 150,–) a dle přiložených info měl rozpoznat těhu 5. den po oplodnění.

Nepřihlášená petrax77

• Citovat
  • Upravit
2026
17.5.08 15:22

ahojky..

Petrax77 : já bych ještě počkal zkus vydržet týden a koupit nějaký dražší test a jdi do toho já osobně jsem taky testovala před asi dva dny a slaboučká už tam byla :lol: držim palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
17.5.08 16:46

Podle MS tezko radit… Sama vidis, jak je to individualni. Zalezi spis na datu oplodneni (nebo jestli vis, kdy jsi mela OVU) - vyrazne vyssi hladina HCG je v moci 12. den po oplodneni!
Nicmene ja nevydrzela a delala si test 8. den - neg. a 10.den uz pozit. (obyc test)
Unavena jsem teda byla extremne, chodila jsem curat po pulhodine, bolel me podbrisek, mela jsem zvysenou TT, tlaky v prsou (manzel to poznal podle jejich zvetseni :wink: ), ale vahovy prirustek jeste nema byt z ceho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.5.08 19:36

ahojky,ja delůala test taak 6 dnbi pred MS a byly tam dve slabe carecky,preji hodne stetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.5.08 20:21

Ahoj
U prvního jsem si dělala test v den očekávané MS a byly tam //,ale týden před tím nee.
U druhého jsem si dělala test týden před očekávanou MS a byly tam. :wink:
A u třetího už nevím přesně,ale bylo to taky před očekávanou MS.
Jo a vždycky jsem kupovala testy 2 za 30,–.No spíš kolem 30,– Ta cena se za ty roky měnila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.5.08 09:20
jirabobes píše:
Ahoj
U prvního jsem si dělala test v den očekávané MS a byly tam //,ale týden před tím nee.
U druhého jsem si dělala test týden před očekávanou MS a byly tam. :wink:
A u třetího už nevím přesně,ale bylo to taky před očekávanou MS.
Jo a vždycky jsem kupovala testy 2 za 30,–.No spíš kolem 30,– Ta cena se za ty roky měnila. :wink:

Máš Krásne detičky!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.5.08 09:22
Kaacenka píše:
ahojky,ja delůala test taak 6 dnbi pred MS a byly tam dve slabe carecky,preji hodne stetsi

No v Pátek si udelám test a uvidíme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.5.08 09:34
Gabriela27 píše:Máš Krásne detičky!!! :lol: :lol: :lol:

Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek