Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer ženy, jdu za vámi po dlouhé době s dotazem: předminulou neděli mě začalo bolet břicho a začala jsem slabe krvacet. V pondělí jsem hned naklusala na gynekologii a odešla s antibiotiky a čípky do pochvy. Léky v neděli dobrane bolest břicha tu stále je a občasné zakrváceni či špinění také. Vypozorovala jsem, že krvácení se objeví když mám plný mocak prostě že mě vyteče jasne červená krev potom už jen špinění kdyz se utru a je na toaletaku. Dnes mi praktická Mudr dala další atb sama si není jistá, zda je to mocak nebo gynekologicky. Měla jste to taky některá? Co to může být? V zádech mě taky trochu bolí, ale když mi doktorka klepala v oblasti ledvin tak to nebolelo. Ještě mě napadla asi hloupost, jestli mi přítel nemohl ublížit při sexu? Žádný tvrdý sex to nebyl.
Ahojky snažilky zeptám se 9.2 jsem měla poslední ms a 27 jsem začala lehce špinit 3 den jsem špinila hnědé kousky, celou dobu do dnes mám velké bolesti v podbřišku( tupé )jako bych to měla dostat s bolestmi v kříži ale už 5 den jsem bez ms a testicky stále
negativni prsa mě nebolí ale jsem stále unavená a naladova ![]()
@Maričuj marca píše:
Ahojky snažilky zeptám se 9.2 jsem měla poslední ms a 27 jsem začala lehce špinit 3 den jsem špinila hnědé kousky, celou dobu do dnes mám velké bolesti v podbřišku( tupé )jako bych to měla dostat s bolestmi v kříži ale už 5 den jsem bez ms a testicky stálenegativni prsa mě nebolí ale jsem stále unavená a naladova
Jestli jsou testy negativní tak těhotná nebudeš
Tak po týdnu meškání //
a to mě pořád bolí v podbřišku i v zádech zítra se objednám k dr ale také sem se přikláněla na vaši stranu myslíte že ty tupé bolesti patří k tomu? ![]()