Bolest čelisti

Anonymní
25.1.12 12:50

Bolest čelisti

Ahoj holky, už několik týdnů mě trápí bolest v čelisti, v tom spojovacím kloubu, nevím jak se nazývá. Na pravé straně víc, ale i na levé. Když mám víc otevřít pusu, tak to hrozně bolí, při každém jídle…Já se stydim, protože to začlo, když jsem dělala manželovi opravdu hluboký orální sex :oops: . Už je to víc jak měsíc a pořád stejný…Nevíte, co to může být? A kam s tím případně mám jít? Rozhodně někde nechci vyprávět, co jsem prováděla…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4923
25.1.12 13:02

tak jdi na stomatochirurgii jestli nemáš subluxaci sanice…leda rtg odhalí možnou příčinu původu.....řekni třeba že sis chtěla dát do pusy celý ovocný knedlík a seklo se to.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
25.1.12 13:13

mě napadly natažený vazy :mrgreen: a na to je lékem asi jen klid :nevim: návštěvou u stomatochirurga nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
25.1.12 17:56

čus já si to jednou udělala dlouhodobým žvýkáním žvýkaček a zhoršilo se to při jednom hulení pérka a nakonec jsem šla na RTG a mám tam nějak tu jamku poškozenou a taky mě poslali na zubní a tam mi dali ibuprofen a čekalo se na zklidnění ,trápilo mi to asi 2měs.od té doby mi klape pant,ale už to nebolí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.12 10:33

Dík holky za rady! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.17 10:39

Mám úplně stejný problém jako zakladatelka. I stejnou příčinu :oops:. U nás stomatochirurgie není. Mám s tím jít normálně k zubaři nebo k praktikovi?
A zeptám se úplně hloupě - to už orál nebudu moct praktikovat? Je pravda, že to mám opakovaně :think:.

• Citovat
  • Upravit
13
22.7.19 14:14

Dobrý den. Zatím mi nejde vložit moje vlastní téma, jsem tu nová a tak se ptám tady :). Mněla jsem takový menší úraz a od té doby mně bolí čelist a levá tvář. Nikde nemám modřínu ani otok jen to dost bolí :(. Je možnost abych mněla třeba nalomenou nebo naraženou spodní čelist když nemam otok ani modřínu? Zbytečně se mi nechce na rentgen a nechat se ozařovat když třeba jen zbytečně plaším. Moc děkuji za odpověďi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí