Bolest hlavy - 28.tt

11530
30.9.12 16:49

Bolest hlavy - 28.tt

Ahojky, zdravím všechny těhulky :mavam:
Chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás také trpí na bolest hlavy. Tlak v poradně vysoký nemákm podle měření, ale zhruba už dva týdny mě nepřestává trápit bolest hlavy v oblasti spánků. Dočetla jsem se, že většinou bolí hlava tak do 17.tt, než se v těle vyrovná hladina hormonů a pak bolest většinou mizí. Naopak v pozdější fázi to může být projev něčeho závažnějšího. Tlak mám ovšem v pořádku a tak si říkám, že je to asi tím, jak miminko roste a krevní oběh nestíhá. :nevim:
Máte s tím také některá zkušenost nebo jsem jediná… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
30.9.12 17:03

Taky mě docela často bolela hlava. docela mi pomohlo mazat si na spánky levandulový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
30.9.12 18:17

Tak to nevím, mě bolí, ale jsem na začátku. Právě nevím, jestli si můžu vzít prášek nebo ne, naštěstí to zatím přejde vždycky bez prášku. Hlídej si tlak a radši se zeptej doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
30.9.12 19:18

V tom případě nechápu, proč mi gynekoložka řekla, že neví čím to je, když jsem si jí po odeznění nevolností stěžovala na neustálou bolest hlavy. Trvalo to tak 3 týdny možná měsíc. A že je to běžné, slyším poprvé. Tvrdila mi, že málo piju. Řekla jsem, že piju dost, tak řekla, že asi málo a že mám pořád pít. Fakt kráva. Chodila jsem pořád čůrat a nepomáhalo. Tak dík, že to vím, pozdě, ale přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.9.12 19:20

Já zas četla, že bolesti hlavy jsou v těhotenství časté a až do porodu. Mně třeba hlava šílela minulý týden, dávno po 17tt. Myslím, že snad jediné riziko, které by mohly signalizovat, je preeklamsie, ale když máš tlak v pořádku :nevim:… Jíš a piješ pravidelně? Spíš? Já jsem si třeba jistá, že mé nevyspání a celodenní pořvávání prvopotomka na tom má největší zásluhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
30.9.12 19:22

Mně bolela hlava u dcerky a teď, u synů nikdy. Ale u dcerky asi fakt jen ten první trimestr, když tak vzpomínám. Zato fest, kolikrát jsem z toho i zvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
30.9.12 21:03

Tak vám moc děkuju holky :hug:, spím a piju opravdu dost. Tekutiny si obzvlášť hlídám. Přijde mi, že se bolest stupňuje. Takže jak půjdu do poradny to tam doktorovi pěkně řeknu. Je to nesnesitelné a člověk se už na to i soustředí. :zed: Docela mě mrzí, že velký krevní test na minerály a vůbec se dělá tak pozdě, v některých případech až když něco bolí :zed: místo toho, aby se tomu včas předešlo a včas se braly vitamíny. To je naše české zdravotnictví :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí