Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky 18.8.jsem byla na revizi zamklém těhu ve 13tt doposud jsem to nedostala nešlo mi to do hlavy tak sem si v pátek udělala test a mám tam dvě čárky i když ta druhá je slabší. Jen sem se chtěla zeptat jestli se to některý z vás stalo že ste otěhotněli v šestinedělí a jak vám to dopadlo mám strašný strach aby to zas nedopadlo špatně.
Tak v mém případě byly 2 čárky ještě zbytkové hcg po nevydařeném těhotenství. Téměř 7 týdnů jsem chodila na gindu co týden na krev a až po těch 7 týdnech kleslo na nulu
Taky si myslím, že to bude zbytkové HCG po předchozím těhu. Může klesat klidně až do další MS.
Taky si bohužel myslím že to je zbytkové z předchozího těhu.
To je divný protože sem si dva týdny po zákroku dělala test a byl negativní jsme to jaksi si s přítelem nevydrželi tak sem byla zvědavá.
@sabinka098 ber to tak, že tělo ví co dělá, takže jestli si těhu tak si na to tělo troufá a je to na přírodě jak to dopadne. Přeju ať to dopadne dobře ať si teď těhu nebo ne.
Jo jo to je jasný to si taky myslim je to osud bud to víde nebo ne
@sabinka098 určitě tě kontrolovali kolik je hcg ne? Pokud už test byl negativní tak to z předešlého těhu už neni, za 2 dny zkus další test a pokud bude čárka silnější tak je to jasné
. Mě hcg klesalo strašně dlouho ale někomu klesne rychle nezbývá pak než krev kolik hcg je a pak ještě jednou jestli hcg stoupá ![]()
Přesně dneska sem šest neděl po zákroku a měsíčky ještě nedorazily tak si myslim že mi to vyšlo ale jak píšeš za dva dny zkusim test jestli bude čárka sílit myslím si že jsem těhotná dva týdny.
@sabinka098 takže jsi vlastně ráda? No já bych měla strach
nicméně není běžná praxe že by gindař bral po revizi krev na kontrolu hcg. Zkontroluje dělohu a jak je čistá tak už to neřeší. Mě krev vzal poprvé až po tom co jsem ho sama upozornila že pořád špiním a mám pozitivní test ![]()
@sabinka098 možné to je pokud byl nechráněný sex. nezbývá než vyčkat, pokud test bude sílit tak je to jasné ![]()
Ahoj holky zejtra je muj den d zejtra jdu k doktorce po čtrnácti dnech před čtrnácti dněma sem tam byla a nebylo nic vidět tak doufám že už zítra bude podle mě sem tento týden čtvrtý týden nevíte odkdy ukáže ultrazvuk mimi.
Sabinka098 - mám podobný „problém“. Akorát že já jsem otěhotněla hned po šestinedělí. Po revizi při zamlklém těhot. v 8tt. Snad nerozjitřím nějakou ránu - JAK JSI DOPADLA?
Ahoj jsem ted ve 14tt zatim to vypadá dobře akorát sem měla náký vyšetření kvuli tomu zamklému těhu.
@sabinka098 píše:
Ahoj jsem ted ve 14tt zatim to vypadá dobře akorát sem měla náký vyšetření kvuli tomu zamklému těhu.
Gratuluji!!!
![]()