Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli poznám správně škytavku - jsem ve 30tt a miminko mi v bříšku často škytá, ovšem je to velmi rychlé - škytne, napočítám jedna, dva a na dva zase to škubnutí. Dokonce mě jednou i napadlo, že cítím jeho tlukot srdce, ale to je zas dost pomalý a jak ten drobeček teď roste rychleji a cítím to víc, tak jsem přesvědčená, že to tlukot srdce není, ale je možné, aby to byla takhle rychlá škytavka? Moc díky za každou zkušenost.
Škytavka. Klidně to může být dost rychle, když chci spát, tak to občas dost vadí ![]()
Ahoj, je to škytavka..Taky jsem se bála, tedka ve 35tt škytáme hrozně často a dloouho ![]()
Nase mala skytala asi 20krat za den uz od 26 tt. Uz me to otravovalo
bohuzel skyta nekolikrat do dne i ted ![]()
@Martina TP8.12.12 jéé děkuji za tuto diskusi. Díky tobě a holkám teď vím co to je. Dnes jsem to cítila taky a říkala jsem si že na tlukot sríčka je to moc pomalý
tak alespoň vím že ten můj prcek škytá
![]()
Škytavka…prcek škytal často a dlouho a nejraději, když jsem chtěla spát
A po narození taky často a dlouho škytá
![]()
No tak to jsem moc ráda, protože mě doktor nechtěl vidět 5 týdnů a jdu tam už v úterý, ale měla jsem obavy. Zkoušela jsem taky jako škytat v tom rytmu a po chvilce jsem se zadejchala, jak je to rychlý…
Jsem nějaká úzkostlivá, tak už aby mi doktor řekl, že je vše ok. Jinak mě to neotravuje, ale spíš si dělam někdy starosti - dneska třeba chvilinku kopal tak, jakoby tam měl nějakej záchvat - rychlý trhaný pohyby, jindy je zase uplně v klidu… No neni nad to mít prcka vedle sebe a moct ho kdykoliv zkontrolovat…
Každopádně díky za uklidnění!
@Martina TP8.12.12 píše:
No tak to jsem moc ráda, protože mě doktor nechtěl vidět 5 týdnů a jdu tam už v úterý, ale měla jsem obavy. Zkoušela jsem taky jako škytat v tom rytmu a po chvilce jsem se zadejchala, jak je to rychlý…Jsem nějaká úzkostlivá, tak už aby mi doktor řekl, že je vše ok. Jinak mě to neotravuje, ale spíš si dělam někdy starosti - dneska třeba chvilinku kopal tak, jakoby tam měl nějakej záchvat - rychlý trhaný pohyby, jindy je zase uplně v klidu… No neni nad to mít prcka vedle sebe a moct ho kdykoliv zkontrolovat…
Každopádně díky za uklidnění!
5 týdnů
? Jak často chodíš k doktorovi?
No chodim tam zatim jednou za 4 až 5 týdnů a když jsem byla v srpnu naposledy, tak mě objednal až na říjen - jsem z toho celkem nervózní, ale je to dost individuální. Tak hlavně aby teď bylo všechno v pořádku a uvidim, kdy mě bude chtít vidět potom, ale vzhledem tomu, že jsem dnes 30+1, tak by to mělo být častější…