Je to škytavka?

28.9.12 20:48

Je to škytavka?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli poznám správně škytavku - jsem ve 30tt a miminko mi v bříšku často škytá, ovšem je to velmi rychlé - škytne, napočítám jedna, dva a na dva zase to škubnutí. Dokonce mě jednou i napadlo, že cítím jeho tlukot srdce, ale to je zas dost pomalý a jak ten drobeček teď roste rychleji a cítím to víc, tak jsem přesvědčená, že to tlukot srdce není, ale je možné, aby to byla takhle rychlá škytavka? Moc díky za každou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
28.9.12 20:52

Škytavka. Klidně to může být dost rychle, když chci spát, tak to občas dost vadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
28.9.12 20:52

Jo jo, oni škytají takhle rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.9.12 20:54

Ano, škytavka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
28.9.12 20:55

Ano, to škytá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.9.12 20:57

Taky mi škytá…i dvakrát denně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.12 20:57

Holky, moc děkuju. Opravdu jste mě uklidnili. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
28.9.12 21:28

Ahoj, je to škytavka..Taky jsem se bála, tedka ve 35tt škytáme hrozně často a dloouho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.9.12 21:29

Nase mala skytala asi 20krat za den uz od 26 tt. Uz me to otravovalo :lol: bohuzel skyta nekolikrat do dne i ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
28.9.12 21:49

@Martina TP8.12.12 jéé děkuji za tuto diskusi. Díky tobě a holkám teď vím co to je. Dnes jsem to cítila taky a říkala jsem si že na tlukot sríčka je to moc pomalý :) tak alespoň vím že ten můj prcek škytá :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.9.12 23:07

Mě škytalo mrně i při porodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.9.12 23:08

Škytavka…prcek škytal často a dlouho a nejraději, když jsem chtěla spát :lol: A po narození taky často a dlouho škytá :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.12 18:13

No tak to jsem moc ráda, protože mě doktor nechtěl vidět 5 týdnů a jdu tam už v úterý, ale měla jsem obavy. Zkoušela jsem taky jako škytat v tom rytmu a po chvilce jsem se zadejchala, jak je to rychlý… :-) Jsem nějaká úzkostlivá, tak už aby mi doktor řekl, že je vše ok. Jinak mě to neotravuje, ale spíš si dělam někdy starosti - dneska třeba chvilinku kopal tak, jakoby tam měl nějakej záchvat - rychlý trhaný pohyby, jindy je zase uplně v klidu… No neni nad to mít prcka vedle sebe a moct ho kdykoliv zkontrolovat… :-) Každopádně díky za uklidnění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.9.12 19:05
@Martina TP8.12.12 píše:
No tak to jsem moc ráda, protože mě doktor nechtěl vidět 5 týdnů a jdu tam už v úterý, ale měla jsem obavy. Zkoušela jsem taky jako škytat v tom rytmu a po chvilce jsem se zadejchala, jak je to rychlý… :-) Jsem nějaká úzkostlivá, tak už aby mi doktor řekl, že je vše ok. Jinak mě to neotravuje, ale spíš si dělam někdy starosti - dneska třeba chvilinku kopal tak, jakoby tam měl nějakej záchvat - rychlý trhaný pohyby, jindy je zase uplně v klidu… No neni nad to mít prcka vedle sebe a moct ho kdykoliv zkontrolovat… :-) Každopádně díky za uklidnění!

5 týdnů 8o? Jak často chodíš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.12 18:45

No chodim tam zatim jednou za 4 až 5 týdnů a když jsem byla v srpnu naposledy, tak mě objednal až na říjen - jsem z toho celkem nervózní, ale je to dost individuální. Tak hlavně aby teď bylo všechno v pořádku a uvidim, kdy mě bude chtít vidět potom, ale vzhledem tomu, že jsem dnes 30+1, tak by to mělo být častější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí