Konizace a těhotenství?

Anonymní
28.9.12 17:56

konizace a těhotenství?

Mám dotaz, minulí měsíc 21.8 jsem byla na konizaci děložního čípku. Vše proběhlo v pohodě ale nedodržely jsme s partnerem šestinedělí. Včera jsem měla pozitivní test na těhoteství. Prosím Vás je možné že už bych mohla být těhotná i před konizací a dr. by to nepoznal? Ultrazvuk mi vubec nedělaly. Po konizaci jsem krvácela, potom i v době kdy jsme měla dostat ms bohužel nevím zda to menstruace byla. Bohužel si nebudu moct miminko nechat. Už mám děti 3 a tohle by jsme finančne neutáhly tak se snažím spočítat jak dlouho jsem v tom. V podělí jdu k dr.ale trápím se tím, aby interupce byla vubec možná :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
28.9.12 18:49

Já měla nařízeno půl roku po konizaci nesmět otěhotnět! 8otak je možné, že i kdyby sis to chtěla nechat budeš musetbýt víc pod dozorem, mě dokonce dr strašil s tím, že to může přijít dřív… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.5.16 19:50

konizace a antikoncepce

Zdravim, chtela jsem se zeptat, skoro pred tremi tydny jsem byla na konizaci delozniho cipku. Beru antikoncepci, ted jsem mela tyden pauzu, dnes bych mela zacit brat dalsi platicko. Rada bych uz prestala brat antikoncepci. Nemuze mi to v tuto chvil uskodit? Diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
31.5.16 19:59

@xmoul Myslis, jestli to bude mit vliv na hojeni? To nebude. Ale pokud otehotnis, tak cipek na tehotenstvi pripraveny v zadnem pripade neni. Vetsinou po konizaci rikaji zacit se snazit po roce (uplna regenerace sliznic a kuze je hotova nejdrive po roce), ale casto po 4 az 6 mesicich uz dovoluji otehotnet. Ale mesic na zhojeni nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.5.16 22:17
@tulipán píše:
@xmoul Myslis, jestli to bude mit vliv na hojeni? To nebude. Ale pokud otehotnis, tak cipek na tehotenstvi pripraveny v zadnem pripade neni. Vetsinou po konizaci rikaji zacit se snazit po roce (uplna regenerace sliznic a kuze je hotova nejdrive po roce), ale casto po 4 az 6 mesicich uz dovoluji otehotnet. Ale mesic na zhojeni nestaci.

Jj, to vim, ze otěhotnět minimalne 3 mesice jeste nesmim.. spis mi slo o to hojení, kdyz to telo bylo na tu antikoncepci zvykle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí