Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ani když šlo o gynekologický zákrok? A co třeba přímo při tom zákroku?,Poznaly by že jsemv tom. Šlo o konizaci.
Myslím, že to není běžné ani u gynekologických operací. Museli by mít asi nějaké podezření. A jestli to poznají při zákroku to nevím.
To by mě práve zajímalo. Jestli by to poznal doktor při zákroku…děloha se prej při těhoteství mění barvu i tvar tak že by to třeba viděl když mi dělal ten děložní čípek
Ranne tehotenstvi (max. nekolik tydnu) by nemel sanci poznat… zmeny pri vaginalnim vysetreni jsou patrne az v pokrocilejsim stadiu tehotenstvi… nejsem sice gynekolozka ale statnice z gynekologie a porodnictvi jsem delat musela ![]()
Na operaci by si byla asi v začátku těhu ne? A to se ta děloha ještě tak moc nemění. Proč si se nezeptala?
Tam moc velké změny taky nejsou. Tak kdyby jsi pochybovala tak nepůjdeš na operaci ne? Nebo to nahlásíš a oni by to HCG udělali.
Nebo třeba v měsíci a pul??Já vubec netušila, že jsem těhotná. Tak se snažím do pátrat kdy se to stalo. A do pondělka daleko …byla jsem na té konizačce a potom krvácela i v době kdy jsem měla mít ms proto vlastne nevím zda to vubec ms byla.
Holt budeš muset počkat, co ti řekne gynekolog. Takhle ti nikdo neporadí. ![]()
Chci se jen zeptat. Zjistily by že jsem gravidní s běžného předoperačního vyšetření? Myslím s krve???