Bolest hlavy u prvňáčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7421
6.9.15 21:37

Tak mne napadá, a co oči? Jak vidí? Nemůže mít krom jiného problém s očima? Že by třeba měl mít jednu dioptrii, do těď mu to nevadilo, ale při tom, jak namáhá oči při koukání na tabuli, tak problém mít může :think:… Když už je pak v družině, tak už třeba oči tolik namáhat nemusí a tak mu to zase nevadí… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.9.15 21:49

@pavlijna Ahoj, napisu svoji zkusenost. Vybavuji si sama sebe v prvni a druhe tride. Porad jsem rikala, ze me ve skole boli hlava. Nejdriv jsme resili bryle, pak ze skola je nova, ze se tam treba neco vyparuje. Ve treti tride jsem prestoupila na jinou skolu a uz jsme bolesti hlavy neresili. Mnohokrat za zivot jsem nad tim premyslela. Myslim si, ze me ta hlava ve skutecnosti nebolela, jen se mi tam nelibilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.9.15 11:50
@HelcaDE píše:
@pavlijna Ahoj, napisu svoji zkusenost. Vybavuji si sama sebe v prvni a druhe tride. Porad jsem rikala, ze me ve skole boli hlava. Nejdriv jsme resili bryle, pak ze skola je nova, ze se tam treba neco vyparuje. Ve treti tride jsem prestoupila na jinou skolu a uz jsme bolesti hlavy neresili. Mnohokrat za zivot jsem nad tim premyslela. Myslim si, ze me ta hlava ve skutecnosti nebolela, jen se mi tam nelibilo..

Já si dodnes pamatuji, jak mě ve třetí a čtvrté třídě každé ráno před odchodem do školy bolelo břicho. Taky to zcela přešlo s přechodem na jinou školu. Zpětně usuzuji, že příčinou byl stres z „nejlepší a nejvýkonnější paní učitelky ve škole“. To že jsem si bolest nevymýšlela vím zcela jistě. (V první ani druhé třídě jsem tyhle problémy neměla - měli jsme jinou paní učitelku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.9.15 14:17

Ahoj,

bohužel náš malý měl také bolesti hlavy, ale ve školce, protože měl strašný strach ze dvojčat ve třídě, kteří ustavičně každému ubližovali :,(
Paní učitelka byla starší a flegmatická a náš Luky, každé ráno brečel, že nechce do školky, tak jsme změnili třídu a bylo to fajn, žádné bolení hlavy :potlesk:
Teď je Luky v první třídě a musí také všechno zvládat sám, nikdo s nimi do šatny, ani do třídy nesmí chodit a ani druhý den už jsme jako rodiče nemohli, bohužel.
Myslím, že je to určitě nějakým stresem, nebo se mu prostě nelíbí ve třídě a tak to řeší bolestí hlavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí