Bolest hlavy…copánky

Anonymní
13.7.24 22:09

Bolest hlavy…copánky

Ahoj. Dnes mi byli zapletené copánky do půly hlavy s kanekalonem a zbytek do culíku. Od té doby mě bolí hlava. Muže to být z toho pokud tu někdo má zkušenosti? Za jak dlouho odezní? Asi až copánky lehce povolí že

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.7.24 22:11

Hlava (spíš pokožka hlavy) i vlasy mě bolí i po utaženém vysokém culíku, takže tak.

• Citovat
  • Upravit
5703
13.7.24 22:22

Určitě je to z toho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.7.24 22:27

Bolí to tak den dva, pak až vlasy malinko poporostou a hlava si zvykne, bolest přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
13.7.24 22:58

Určitě je to od toho a zvykneš si. Po pár dnech to přestane..jednak jsou teď copánky hodně utažené takže táhnou…a jednak je to i nějaká váha navíc takže máš určitě i větší napětí v krční páteři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
14.7.24 07:36

První týden jsem teda celej trpěla 😆 😆 😆 pak se zklidnila jak bolest pokožky, tak hlavy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.24 11:33

@Asta135 mám 5 copánků do půlky hlavy a potom spojené do culíku. Zajímá mě, zničili se vám vlasy? Vypadali vám.?

• Citovat
  • Upravit
12592
14.7.24 12:45
@Anonymní píše: Více

Me boli hlava i z ne mic utazeneho jednoho ohonu. Takze samozrejme, ze ano. Obdivuji lidi s dredy a copanky jak to davaji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
14.7.24 16:47
@Anonymní píše: Více

Mně by určitě vypadaly, mám citlivou pokožku a jemné vlasy. Jinak samozřejmě každého věc, ale ty copánky ještě s tím barevným chemlonem na mě působí lacině, to je další důvod, proč bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí