Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, poslední dobrou mám problémy s kyčlemi. Když ležím na zádech a chci se zvednout, vždycky mi v nich úplně píchne a chvíli musím počkat, než to přejde. Což by nebylo tak hrozné, ale po sexu vždy musím čekat tak 2 minuty, než se vůbec můžu pohnout.. Stalo se vám tohle někomu taky? A nenapadá vás, z čeho to můžu mít? Podotýkám, že častějším sexem to nebude, dřív to bylo víckrát ![]()
Takové problémy naštěstí nemám, ale může to být od zad. nejlepší je zajít k lékaři, ten pošle k odborníkům
@KKristyna28 To mám to samé, poprvé mě to přepadlo před 2roky, dohnalo mě to nakonec k dr.,ten mi řekl že to není od kyčlí ale od toho že mám skoliozu a úplně křivou pánev, chodila jsem na opichy a na RHB, a ulevilo se mi…na měsíc, od té doby se to pořád opakuje, teď při třetím těhotenství to bylo peklo
…
Můj ortoped mi řekl že s tím nejde nic dělatjen cvičit správné cviky co tě naučí na RHB a když už se to nebude dát vydržet tak opichy, určitě doporučuji dojít k dr.
@KKristyna28 u mna sa bolest tahala 2.5 roka kym som isla k doktorovi. Som si hovorila ze to prejde. Ortoped povedal, ze mam poskodenu kycel. Artrozu II stupna
v 31 rokoch. Bolo to koli noseni dcerky dlhu dobu na rukach
Fyzio + ortopedicke vlozky mi uplne ulavili od bolesti. Keby som isla skor, tak z toho nemuselo byt take fiasko. Teraz pravidelne cvicim a dochadzam na kontroly
Odporucam tiez dr.
@Petrajtjv @xsena
No tak to jste mě moc nepotešily
Taky si právě říkám, že to přejde.. Asi mi opravdu nezbyde nic jiného, než jít k lékaři ![]()