Bolest kyčlí

237
23.5.17 13:21

Bolest kyčlí

Ahoj, poslední dobrou mám problémy s kyčlemi. Když ležím na zádech a chci se zvednout, vždycky mi v nich úplně píchne a chvíli musím počkat, než to přejde. Což by nebylo tak hrozné, ale po sexu vždy musím čekat tak 2 minuty, než se vůbec můžu pohnout.. Stalo se vám tohle někomu taky? A nenapadá vás, z čeho to můžu mít? Podotýkám, že častějším sexem to nebude, dřív to bylo víckrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
23.5.17 13:25

Takové problémy naštěstí nemám, ale může to být od zad. nejlepší je zajít k lékaři, ten pošle k odborníkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
23.5.17 13:54

@KKristyna28 To mám to samé, poprvé mě to přepadlo před 2roky, dohnalo mě to nakonec k dr.,ten mi řekl že to není od kyčlí ale od toho že mám skoliozu a úplně křivou pánev, chodila jsem na opichy a na RHB, a ulevilo se mi…na měsíc, od té doby se to pořád opakuje, teď při třetím těhotenství to bylo peklo :zed:…
Můj ortoped mi řekl že s tím nejde nic dělatjen cvičit správné cviky co tě naučí na RHB a když už se to nebude dát vydržet tak opichy, určitě doporučuji dojít k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
23.5.17 14:38

@KKristyna28 u mna sa bolest tahala 2.5 roka kym som isla k doktorovi. Som si hovorila ze to prejde. Ortoped povedal, ze mam poskodenu kycel. Artrozu II stupna 8o v 31 rokoch. Bolo to koli noseni dcerky dlhu dobu na rukach :? Fyzio + ortopedicke vlozky mi uplne ulavili od bolesti. Keby som isla skor, tak z toho nemuselo byt take fiasko. Teraz pravidelne cvicim a dochadzam na kontroly :roll: Odporucam tiez dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
23.5.17 17:20

@Petrajtjv @xsena
No tak to jste mě moc nepotešily :( Taky si právě říkám, že to přejde.. Asi mi opravdu nezbyde nic jiného, než jít k lékaři :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí