Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Řekla bych, že to bude bradavice. Zkus pohledat jinou kožní ambulanci v okolí, kde tě vezmou hned. Chtělo by to vypálit. Jestli je to bradavice, tak je to infekční a jestli s tímhle stoupneš do sprchy v porodnici, tak se to může udělat i jiné mamince (a klidně i víc bradavic). Jinak na to nešahat rukama, ručníkem ap. Ať si to nerozneseš i jinde po těle.
Jak dlouho to máš? Okamžitě si dojdi na obvod, nebo gyndu! Lékař ti přece pomůže. Neotálej! ![]()
Děkuji za reakce. Podařilo se mi procpat na ambulanci v nemocnici. Jedná o pyogenní hemagiom, kdyby náhodou někdo řešil stejný problém jako já. Infekční to není, ale musí se to odstranit chirurgicky. Zatím mám antibaktierialni krem na cisteni a po porodu se to bude muset vyříznout.
No, ještě, že tak. Uf, odlehlo mi, že jsi to řešila, hlavně nesmíš na to po porodu v zápalu péče o miminko zapomenout! ![]()
Přeji ti hodně zdraví a nastávajícímu miminku také. ![]()
@Anturie rozhodně jsem to chtěla řešit, sama jsem měla strach co to může být. Zhoršilo se to takhle ze dne na den a ve dvou kožních ambulancích mě odpálkovali, že to nemá cenu řešit, že jako s těhotnou se mnou stejně nic neudělají a navíc mají plno
a navíc to začalo krvácet
bála jsem se aby to nebylo infekční a neohrozila další maminky v porodnici, což mi spadl velký kámen ze srdce, že naštěstí není.
Děkuji moc
teď už se zas můžu v klidu těšit na prcka ![]()
Dobrý den, udělala se mi na palci nohy červená tečka, která se z ničeho velmi zhoršila do takového výrůstku. Trochu to občas zakrvácí a bolí jen když na to zatlačím. Nemáte prosím někdo zkušenost co by to mohlo být? Mám pár dní do termínu porodu a na kožní nejsou schopni mě vzít do té doby
Děkuji za jakkouliv radu.