Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj ![]()
Včera večer mě začaly bolet ledviny a ráno se k tomu přidalo i píchání v podbřišku. Bolí to děsně, sotva chodím. A to se mám starat o 10ti měsíční šídlo. Máte zkušenost s Urinalem Akut, nebo něco jiného, co pomáhá?
Díky ![]()
Vyprdni se na Urinal a dojdi k dr., mozna to chce ATB, se zanetem ledvin bych si nezahravala. Muze to byt i kolika…
Přesně tak, jdi k doktorovi, než se to rozjede ještě víc, zvlášť pokud tě to už teď tak bolí…
Ahoj, zrovna teď mi volala mamka. Taky má zánět močáku, Urinal jí nezabíral, takže skončila u doktora a dostala ATB. S tím bych si nezahrávala, je lepší si zajít k doktorovi se vzorkem moči.
Já vím, že je lepší zajít k doktorce, ale je to tam tak na tři hodinky, navíc bych tam musela s malym, což se mi teda fakt nechce, aby nebyl nemocnej ještě on ![]()
Tak na ledviny trpím už od svých 15ti let, rychle utíkej k doktoru dá ti možná nějaká antibiotika
Přikláním se taky k tomu, abys zašla k mudr. Jinak to chce opravdu hodně pít, nejlépe urologický čaj, být v teple. Tím Urinal Akut určo nic nezkazíš. Pokud máš ovšem takové bolesti, jak píšeš, bude to nejspíš už na ATB. ![]()
Zkusím ten Urinal, čaj už piju, uvidím, jak mi bude zítra, kdyžtak by mi nezbývalo nic jiného, než si pořešit hlídání a k doktorce zaběhnout ![]()
No, kdyz tam pujdes s malym, treba te vezmou driv a navic na urologii se zas tak moc prenosnych chorob nevyskytuje. Nebo se chystas k obvodakovi? Tak si tam zavolej a domluv se, kdy prijit, abys nemusela cekat, i dr. je clovek a jsite bude mit pochopeni…
@mroe určo bych musela k obvoďačce, oni snad ani na urologii bez doporučka neberou, nebo jo?
Počkám do zítra, doufám, že to nebude horší ![]()
Jak myslis, ale cekat zrovna v tomhle pripade podle me neni na miste. Mne se jednou rozjel zanet mocaku z hodiny na hodinu z plneho zdravi, o dite bych se teda nedokazala postarat, ani kdybych chtela( jeste jsem zadne nemela) a to vydrzim opravdu dost. A to byl jen zanet mocaku, ne ledvin.
Abys neskoncila na kapackach v nemocnici… ![]()
Berou, proc by ne? Mluvim teda o urologii v nemocnici, ne soukrome ordinaci…
@mroe dneska už se tam ani nedostanu. Je tam do 12ti ![]()
Berou? To se divím, já myslela, že bez doporučení už nikdo ani nevstane ze židle. Dík za tip ![]()
@Kallkapa tak to jsi mě nepotěšila
Ach jo, no a to jsem si libovala, jak je to letos v pohodě, bez nemocí ![]()