Bolest lokte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
6.8.17 22:15

No ja jdu na ultrazvuk az 24 srpna takze si jeste počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.8.17 12:59

Zdravím, takze na ultrazvuku dobry, ta boule na ruce pry neni od bolesti lokte, ze to s tim nesouvisí. je to jen nejaky lipom nebo co, takze si to mam nechat vyriznout jestli chci.co vas loket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
8.9.17 15:31

Asi 3,4 dny mne bolí loket, někdy při námaze to cítím dost, někdy v klidu méně.. :?,občas to zaleduji, dnes jsem si všiml jak to říci nejlépe.. :nevim: :D „ruděfialového "fleku. Momentálně to skoro nebolí, ale nevím..,snad pomohla aplikace Ibubrufen masti…,dle hledání na netu a hlavně příznaků by se mohlo jednat o klasický TENISOVÝ LOKET .Máte někdo "zkušenosti“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 14:10

Bolest lokte po páce

Ahoj, s kamarádem jsme dělali páku, nějaké pravidla a techniky známe, ale nezahřáli jsme se před tím a po tom co jsme skončili, tak mě bolel loket(Neslyšel jsem žádné prasknutí ani lupnutí, ani prudkou bolest), myslel jsem si, že je to klasicky sval, jako po cvičení, ale ta bolest trvala asi hodinu, potom jsem šel do fitka, udělal několik shybů pod hmatem a poté to zase začalo, na noc jsem si dal ibalgin a natřel mastí, na druhý den to zase začalo ráno bolet, je to asi 30h od toho co se mi to stalo, nemám to nijak nateklé, nikde jakkoliv zbarvené, ruka vypadá totožně s tou zdravou, ale bolí to skoro celý den, ne nějak moc, ale příjemné to není, ať s rukou hýbu jak chci, bolí to pořád stejně, není to horší. Bolí to někde vevnitř, spíš na straně kde začíná biceps, ale normálně věci atd přitáhnu a zvednu. S kostí to nic nebude, máte někdo tip co by to mohlo být? Jestli jen namožené, něco se šlachou nebo vazem? Chtěl jsem se zeptat zde, než bych případně šel k doktorovi. Díky za případné odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex