Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj rada bych chtěla znat vasi skusenost z bolavim loktem, jak často vas to bolelo a při jakých aktivitách, a jak dlouho tyden az 2.je to asi vic jak tyden kdy me zacal bolet jak na vnitri i vnejsi strane, je to bolest pichava dost bolestiva hodne se to projevuje když něco nesu nebo mam zvednout a po natazeni ruky.No zkratim to mate někdo podobne skusenosti a jak jste to resily. dekuju za vase skusenosti
Jit k obvoďakovi a ten nazna co dal, ja nakonec z toho mela oštěparsky loket a druhá varianta je tenisový loket
Tak jsem zašla k dr. Popsala jsem ji bolest a povídala tenisovy loket a dala doporučení na ortopedii, co mě na ty ortopedii čeka jaka vyšetření
Me driv poslali na ortopedii na rázový vlny, vubec to nepomáhalo a doktor chtěl za kazdou návštěvu 500
výsledek zadnej a léčil s tim vsechny lidi tam.pak mi dr říkal ze proste to se vyléčit nedá, ze to proste nekdy bolet bude nekdy ne. jelikoz se mi na šlachách udělala boule(mam ji tam uz 6 let) tak ted jsem to zacla řešit, byla jsem poslána zase na ortopedii a z tama do nemocnice na ultrazvuk, ted budu cekat mesic a pul nez me vemou. jinak ten loket časem bolet přestane. ale obcas to pak budes cítit no..jeste je možnost operace ale to prej neni 100% jinak ja to mela asi z prace, furt stejny pohyby.kdx jdes na tu ortopedii? jsem zvedava co ti řeknou
Tak jsem zašla k dr. Popsala jsem ji bolest a povídala tenisovy loket a dala doporučení na ortopedii, co mě na ty ortopedii čeka jaka vyšetření
No sama jsem na to zvedava, nic prijemnyho to není děláme v kuchyni a ještě k tmomu dvanáctky, po zítři se budu objednávat.
Tak navsteva u ortopeda, dopadla tak ze mate tenisový loket jak vyšitý
, a doporučení na ultrazvuk a stáhnout obinadlem.
A kdy jdete na ten ultrazvuk? Ja az ke konci srpna. akorat me s tim loktem nic nedělali, časem to přejde. akorat ted jdu s tema šlachama tak jsem zvedava co to bude. ortoped mi řekl ze to s loktem nesouvisí
Ještě nevím musím se objednat, říkal my ze to mam chladit, a pokut do 14 dni od utz. Nezabere tak obstriky a pak se to resi operaci
Tak v červenci. Mé čeka první utz.
Tak snad přidejte zlepšení. ![]()
Ahoj tak už máma za sebou 7 utz. A žádném Velké zlepšení není, tak jsem skusila tejpy mam je teri den o to je oněco lepší a jak jste na tom vy.