bolest nohou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
11.10.08 09:46

bolest nohou

Ahojky všichni,
tak zas mám jeden dotaz na ostatní. Sotva jsme překonali po nachlazení nechuť k jídlu, tak si malá začla stěžovat že ji bolí nožičky. Nejdřív levé kolínko, teď spíš ukazuje na přední strany stehen. Myslíte si, že by to ve dvou letech mohly být už tzv. růstové bolesti? Stěžuje si každý den, trvá to asi týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
11.10.08 13:27

Ahoj Simčo,
nemám své vlastní zkušenosti, ale malý od bráchy si taky hodně stěžoval na bolesti nohou a v noci ze spaní pořád kopal. Švagrová se na to ptala doktora a on ji potvrdil, že je to růstem. Po čase to přešlo a taky se hodně vytáhl do výšky. Nejspíš to bylo tím, protože jiný problémy neměl. Pokud si nebudeš jistá tak se poptej dětského doktora a uvidíš, ale podle mně to bude nejspíš růstem, pokud nemá jiné problémy. To je, ale jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
11.10.08 16:38

Ahoj můj syn má růstové bolesti asi od roka a půl ted je mu osm a je to pořád stejný občas večer a v noci si stěžuje že ho bolí holeně a nárty.Byli jsme už na všech možných vyšetření a vždy nám řekli že je to růstem.Akorát v roce měl po prodělané viroze zánět v kyčli to ho právě bolelo jedno stehno a měl trochu zvýšenou teplotu.Od tý doby vždy jen růstové bolesti
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.10.08 18:15

Malou spíš bolí nožky přes den, po nějaké zátěži - myslím tím procházce a pod. Možná je po té viróze, kterou minulý týden prodělala ještě unavenější, ale říkám si, že se přece jen zajdu v pondělí zeptat naší dětské doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí