Od kdy pohádky??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
10.10.08 12:40

Od kdy pohádky??

Ahojky,

zajímalo by mě od kdy vaše dítka vydrželi u pohádky???

Naše Anetka nevydrží absolutně ani minutu,musí být prostě pořád v pohybu.Já jsem na jednu stranu ráda,že telku ignoruje,ale na druhou stranu by to nebylo špatné kdyby vydržela 20 minut u pohádky :lol: obzvlášt ted když jsem absolutně nepoužitelná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
10.10.08 12:57

ahojky,

naše malá vydrží tak 5-10 minut, ale musí jí to zaujmout, nejlépe Krtek:) ze začátku vyžadovala přítomnost mámy nebo táty při dívání, teď už naštěstí vydrží těch pár minutek sama, pak se zvedne a odejde:) když se jí zeptám, jestli pohádka skončila, tak řekne, že ne:) většinou jí něco pouštím když jdu chystat večeři, nechci aby si na to moc zvykala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
10.10.08 13:10

U prohlížení knížky nebo vyprávěné obě cca po roce u televize - starší telka neříkala vůbec nic až cca do 3 let, mladší - no - také až kolem 2 let. Je ale fakt, že jsem je držela od televize dál a díky většímu rozestupu a přítomnosti vyprávěcích a hracích prarodičů v domě jsem si to mohla dovolit.

Nezabrala by se spíš do nějakých kostek, stavení domečku, stlaní panenek atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
10.10.08 13:17

Ahoj, vítám tě v klubu „nepoužitelných“ :wink: . Pohádku začaly děti sledovat až ted skoro ve třech letech a to jen krtečka. Na večerníčkovi je zajímá jen ta znělka dobrý večer, jinak absolutní nezájem. Holka vydrží těch 15 minut a kluk sotva 3 minuty. No ale jsem ráda, že nejsou hypnotický na televizi :wink: . Ale když si potřebuju odpočinout a to je poslední dobou velmi často, tak jim dám kostičky a u toho jsou i hodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.10.08 14:26

martino,děkuji za uvítání do klubu :lol: to mě docela rozesmálo.A s večerníčkem jsme na tom úplně stejně,zajímá jí jen ta znělka a pak se sebere a jde..

Já jsem taky v podstatě ráda,že jí televize nezajímá.Od mala je zvyklá,že se s ní zabývám,pořád jen čteme a hraní,no ehm moc neprovozoje-jen postavičky zvířátek jí zajímají a pak miluje auta.Ano čtete dobře naše madam bude asi automechanička nebo řidička nákladaku :lol: .U nás panenky prostě nevedou a jsou uložené na sto let na dně koše s hračkama :evil: :D a já se tak těšila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
10.10.08 14:28

Ahoj,
chce to hledat, něco ji zaujme. Ale je pravda, že u nás pohádky jedou poslední 2 měsíce a byla jsem za ně vděčna, že ho mám jak přikurtovat na jedno místo, když měl angínu. Krteček, Čmeláci apod. u nás neprojde…u nás jedou Autobusy v jednom kole, Lokomotiva Tomáš a Traktor Tom(hold chlap)… Kouzelná školka ho taky nezajímá a u večerníčku vydrží jen znělku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
10.10.08 14:33

Catherin - my jsme taky knížkoví, a od té doby co se rozmluvil, je to havárka, taky nejsem zastáncem koukání na TV, já osobně si ji zapnnu tak večer v 8 a to spíš jako kulisu, ale fakt jsou chvíle, kdy se to hodí. Momentálně mám opačný problém, jak ho poté nemoci od televoze odtrhnout, koukal by na ty zmíněné tituly celé dny furt dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.10.08 15:30

Petřík vydrží u některých večerníčků a u Mašinky Tomáše (u toho klidně celé 60 min. DVD).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.10.08 22:46

Ahoj
nám malá v tomto věku u pohádky nevydržela - ale já na ni vyzrála - nahrála jsem JI SAMOTNOU na video, a to jsem jí potom pouštěla :lol: koukala se sama na sebe a byla NADMÍRU SPOKOJENÁ!! :lol: a já zatim mohla uvařit. uf to byly honičkový časy.
dneska (čtyři roky) si už vydrží nejen koukat na pohádku, ale i hrát, případně mi chodí „pomáhat“ při vaření a jiných věcech (přičemž většinou do ní při kroku vzad vždycky narazím zadkem, za kterým ji většinou při tom „pomáhání“ mam)

• Citovat
  • Upravit
381
11.10.08 21:40

Malé je 18 měsíců a právě teď ji začaly zajímat některé kreslené filmy, hlavně krtek a jiné od Millera (jako štěňátko), líbily se jí i autobusy, ale většinou jen chvilku. Ovšem někdo se musí dívat s ní a povídat si s ní o tom, co tam je vidět a co se děje. Taky se ráda chvilku koukne na animal planet na zvířata, to ji bavilo i dřív.
Teď má zrovna období, že krtka dost tvrdě vyžaduje, ukazuje na televiti a říká „tyty“, což je krtek. A když díl skončí, začne se vztekat, že chce další :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.10.08 14:36

Ahoj,
když byl dceři rok, slavila obří úspěch kazeta s Teletubbies. My s manželem šíleli, už se nám o nich i zdálo, ale Terka na ně zírala a seděla jak přibitá. Přemýšlela jsem, jestli je mám teď vyzkoušet i se synem, ale ještě se necítím na „Tabísky“ dost silná :x . Z knížek byly bezva prakticky jakékoli od naklad. LIBREX nebo SVOJTKA. Úměrně k věku je mají všechny moc zajímavě řešené. Jinak Krtek to vyhrává až dosud :D

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.08 21:23

Naší malé je 18 měsíců a zajímá jí jen Mašinka Tomáš a vyjímečně ELmo a Sezame, pojď si hrát. Krtek jí vůbec nevzal, večerníčky taky ne. Kolem jednoho roku občas koukala na Kouzelnou školku, ale jen na skřítka Františka, ale po prázdninové pauze na něj už nekouká. Kouká hlavně ráno při snídani a pak večer před večeří, když už je unavená, ale v kuse tak 1/4 hodiny, vyjímečně půl hodiny.

• Citovat
  • Upravit
246
19.10.08 21:49

Chce to asi najít to pravé, taky jsem teď na roce a půl začla usazovat ke kouzelné školce, ale zatím bez úspěchu, nic ji nezajímá, snad jenom když chytnem nějaký dokument o zvířatech. Nic kresleného, loutkového apod., ale já to měla stejné, krtka jsem nesnášela, z loutek jedině Hurvínek a pohádky jsem sledovala jenom hrané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí