Bolest nohy - 3letá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9556
27.9.12 16:52

Bolest nohy - 3letá

Dcera 3roky, si dnes stezuje na bolest leve nohy, ukazuje na koleno a stehno. Kdyz na nohu stoupne breci, pak za chvili zase ok a beha. Pak opet krik, kdyz sii treba chce sednout…
Muzou to byt rustove bolesti? Jeste jsem to u ni nezazila.
Jak ji pomoci? Dala jsem ji jednou nurofen. Pomohly by nejake obklady - teple nebo studene? Vubec nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2551
27.9.12 17:08

Ahoj, nevím, naše Terezka na růstové bolesti trpí - většinou ji to bolí ale v noci a hodně si teda stěžuje na holeně :nevim:, nurofen dáváme zřídka taky. Jinak mažeme nožky večer traumaplantem a většinou bývá klid - případně namažeme ještě v noci, když se vzbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
27.9.12 18:29

Setra to měla i přes den ale nejvíce v noci, mazalo se jí to alpou, ale je to už 15let zpět, ted jsou určitě lepší chladivé gely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
27.9.12 19:58

Podle popisu to vypadá na ty růstový bolesti. syn (4,5 roku) už to má rok a půl. Pomáhá nám namazat Veral gel(poradil nám to dětský ortoped) nebo koňskou čerenou mastí a zabalit do ručníku nahřátýho v mikrovlnce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.9.12 20:33

@alien21 a jak casto ho to boli behem toho roku a pul?

ja ji dala ted na noc zabal se slivovici :oops: alpu doma nemame, musim se poradit u doktorky.....ale je to desny jak place :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
27.9.12 20:51

No je to různý, někdy měsíc ani ťuk a pak třeba 3× do týdne, pak zase pár týdnů pauza…Byla jsem z toho ze začátku dost vyděšená, byli jsme u dětské dr., u dětského ortopeda a všichni se shodli, že je to růstový. Pokaždý ho to bolí jinde a střídají se i nohy. Nejčastěji jsou to holeně, ale taky koleno či podkolení jamka, chodidlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
7.4.13 10:41

bolest nohy u dvouleté

Ahoj holky potřebuju poradit.Moje dvouletá dcera včera večer spadla z posledního schodu na nohu. V noci se mi budila a plakala. Ráno na nožičku kulhala, nemá tam žádnou modřinu, ani nic červeného. Zkoušela jsem ji hýbat s kotníkem, neplakala spíš ji to bolí nahoře na stehnu. když ji postavím na nohy, pláče a kulhá. Nevím jestli s ní zajet na pohotovost na rentgen, nebo to má jenom uderené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí