Na čem sedí vaše děti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
26.9.12 14:52

Na čem sedí vaše děti?

Tříletému synovi jsme koupili zahradní dětskou židličku která je zaprve větší než to co se obvykle prodává, je lehká takže nemá problém ji kamkoliv donést a je velmi stabilní. Jenže jeho o dva roky mladší brácha který je stejně vysoký (1Rok/110Cm/21kg) by ji chtěl také.
Vydal jsem se tedy do obchodu kde jsem ji koupil a nic, již ji nemají objednat nejde. Obešel jsem tedy asi 15 prodejen s nábytkem a nikde neměli to co bych si představoval. Buď to byly takové malinkaté dřevěné jako ve školce ale velmi malé, nebo už zase otočné, nastavitelné s kolečky… a to rozhodně pro roční dítě nechci.
Začal jsem tedy zjišťovat co mají doma známí kolegové a obvykle nic. dítě sedí na zemi nebo na gauči, jedni měli molitanové křesílka tak jsou příliš měkká malá nestabilní jedni nafukovací křesílka a to je to samé jako ta molitanová.

Poradíte mi co se vám osvědčilo? a s čím jste spokojeni? a co by jste si už znova nekoupili a proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2969
26.9.12 14:57

My máme 2 roky a sedí v dřevěné stoličce na jídlo, příp. na gauči. Židli máme plastovou dětskou, ale slouží spíše na odložené prádlo na balkoně. Mě spíš udivují ty rozměry mladšího kloučka 8o. Malý má 2 roky, 88 cm a 10,3 kg-což je teda taky extrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
26.9.12 14:58

Mame doma rostouci zidli Stokke, a pouzivame ji uz hodne dlouho - ma nastavce i pro maly trpasliky a pak pro vetsi deti se da menit vyska jak sedaku tak podlozky na nohy. Ale je celkem draha a rozhodne si ji deti nikam moc neprenesou samy, i na sportovniho sestiletaka je dost tezka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
26.9.12 14:58

Máme klasickou plastovou židličku a stoleček, něco takovýho: http://www.akcniceny.cz/…idle-696742/
Malýmu budou dva roky má asi 85cm.

Omlouvám se za OT, ale ty máš vážně roční dítě, co má 110cm? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
26.9.12 15:01
@kacenice píše:
Mame doma rostouci zidli Stokke, a pouzivame ji uz hodne dlouho - ma nastavce i pro maly trpasliky a pak pro vetsi deti se da menit vyska jak sedaku tak podlozky na nohy. Ale je celkem draha a rozhodne si ji deti nikam moc neprenesou samy, i na sportovniho sestiletaka je dost tezka…

Zakladatelka asi myslela spíš na hraní ne? :think:
Podobnou židli plánujem taky, ale na jídlo a později na práci u stolu (do školy, malování apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.9.12 15:03

@Temaho jj máme podobnou, ale malej s ní nadělá víc škody, tak je na balkoně a sedí na ní sundané prádlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.9.12 15:04

No plastovou židličku máme u tchýně, je to měkké, celé se to kroutí a bojím se že jak se pořádně opře že se rozjedou nohy.
Jinak do dřevěné židličky na jídlo ho dáváme pouze jíst, protože ještě neumí sám bezpečně vylézt. A když je v ní dlouho tak tam už nechce ani na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.9.12 15:04
@Temaho píše:
Zakladatelka asi myslela spíš na hraní ne? :think:
Podobnou židli plánujem taky, ale na jídlo a později na práci u stolu (do školy, malování apod.)

Já myslím, že zakladatelka bude nakonec zakladatel :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.9.12 15:06

A hlavně těch 21kg… no oba synové nosí stejné oblečení a kočárek jsme odstavili minulý měsíc. Už musí šlapat po svých protože se do ničeho nevleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
26.9.12 15:06

Bezva je taky nábytek z Ikey, tam byste určitě vybrali: http://www.ikea.com/…_ikea/18767/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bonparka
26.9.12 15:07

Nas dvoulety syn najednou nechtel sedet ve stolicce u stolu, tak jsme mu koupili tenhle podsedak (http://www.babysmart.cz/?…) a je to super. Muzes to brat kamkoli sebou, on si to nosi treba na gauc a sedi na tom, nebo ho v tom manzel i sprchuje, on na tom sedi ve sprchaci a drzi si sam sprchu :-) Je to drazsi, ale podle me se investice vyplati. Anebo pak porid stolecek a dve zidlicky v IKEA :-)

• Citovat
  • Upravit
60
26.9.12 15:09

Noo tak STOKKE® kupovat nebude… cena 8550Kč je dost mimo, ale hlavně si tam to malé dítě nemůže vlézt samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 15:13

Omlouvam se za OT, syn je nejak nemocny? ze v roce vazi21kg? :think: kolik ma jehobracha?

jinak zidlicku, podobna jsem zahledla v jysku, tam si byl? a jeste ji myslim mel Albert :think:

• Citovat
  • Upravit
1099
26.9.12 15:16

Pokud je na obrazku zidlicka, kterou hledate, tak myslim, ze neco takoveho jsem videla v Bauhausu. Mozna ji budou mit i v jinem obdobnem obchode (baumax, hornbach…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.9.12 15:16
@pccolor píše:
A hlavně těch 21kg… no oba synové nosí stejné oblečení a kočárek jsme odstavili minulý měsíc. Už musí šlapat po svých protože se do ničeho nevleze.

chudacek, v roce21kg, to musi byt hrozny zahul na telicko. Myslim, ze bez kocarku to bude pro nej des. Neuvazoval jsi treba o voziku za kolo? da se vozit i jako kocarek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML