Na čem sedí vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
26.9.12 15:19

Ne je zdravý jako řípa prostě je strašně velký a jelikož je to ještě miminko tak i trochu oplácaný. Dětská doktorka říká že je spokojená, že je vše ok jen je to prostě macek.

Jinak v jisku jsem byl a nic tam neměli, ale vůbec nic. Já to koupil v moubelixu, měli růžové a modré a už nemají.

Mě se právě na židličce velice líbí ty opěradla takže i když na židličce usne nesvalí se na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.9.12 15:21
@Bonparka píše:
Nas dvoulety syn najednou nechtel sedet ve stolicce u stolu, tak jsme mu koupili tenhle podsedak (http://www.babysmart.cz/?…) a je to super. Muzes to brat kamkoli sebou, on si to nosi treba na gauc a sedi na tom, nebo ho v tom manzel i sprchuje, on na tom sedi ve sprchaci a drzi si sam sprchu :-) Je to drazsi, ale podle me se investice vyplati. Anebo pak porid stolecek a dve zidlicky v IKEA :-)

jojo ten podsedák sem mi líbí, ale to spíš pro toho staršího syna, protože ten už jí s námi u velkého stolu. Ale mě spíš jde o to hraní, rádi si na židličku sednou s knížkou nebo na pohádky v televizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bonparka
26.9.12 15:23
@pccolor píše:
Ne je zdravý jako řípa prostě je strašně velký a jelikož je to ještě miminko tak i trochu oplácaný. Dětská doktorka říká že je spokojená, že je vše ok jen je to prostě macek.

Jinak v jisku jsem byl a nic tam neměli, ale vůbec nic. Já to koupil v moubelixu, měli růžové a modré a už nemají.

Mě se právě na židličce velice líbí ty opěradla takže i když na židličce usne nesvalí se na zem.

My jsme koupili podobne kresilko v Bauhausu - jeste pred 14 dny ho tam meli

• Citovat
  • Upravit
17180

U stolu má rostoucí židličku, časem potutuje do pokojíčku k pracovnímu stolu. A v pokojíčku má sedací vak a u malého stolečku, kde si občas kreslí má stoličky z ikey. Jinak zem, gauč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
@Temaho píše:
Bezva je taky nábytek z Ikey, tam byste určitě vybrali: http://www.ikea.com/…_ikea/18767/

to máme doma tu soupravu mammut- zidle a stolek - je to dobrý pevný, omyvatelný, dítě to unese i baculatější a dítě samo to taky může přemisťovat. Akorát z toho nejdou odstranit voskovky :(

• Citovat
  • Upravit
becky87

@pccolor nj ted ctu, ze syn ma 110cm, tak to je vazne kus chlapa, takovej pravej valach bych rekla :srdce: ;)

Hele jedine zkusit zadat poptavku, nechat si zidlicku nekde vyrobit :nevim: a k telce nebo jen tak do pokojicku, doporucuju valeci pytel, ten u nas zabodoval :palec: Koupila jsem v makru, je teda ruzovej, jinej nebyl :lol: ale fakt perfektni.

• Citovat
  • Upravit
801
26.9.12 15:39

@pccolor

Židličku, která je na fotce u prvního přispěvku jsem minulý víkend viděla v OBI v Pze Štěrboholích. Koukala jsem, že do Prahy to máš z ruky :mrgreen:, ale třeba bude v OBI i někde u Vás. Akorát byla v akci, tak třeba proto je dočasně vyprodaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.9.12 15:41
@stazinka09 píše:
to máme doma tu soupravu mammut- zidle a stolek - je to dobrý pevný, omyvatelný, dítě to unese i baculatější a dítě samo to taky může přemisťovat. Akorát z toho nejdou odstranit voskovky :(

jo to se mi taky celkem líbí, ikeu u nás nemáme…a tak až si někdy uděláme výlet do Ostravy tak se na to mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
26.9.12 15:47

Máme toto http://www.ilovemimi.cz/…/37ch-p1.jpg
Malá u stolečku jí nebo maluje, když pustím pohádku v tv je většinou na fatboyi nebo na gauči.
Předtím jsme měli takový ten stoleček s židličkou co se dají dát na sebe k velkému stolu nebo zvlášť, ale ten poputuje na chatu.

• Citovat
  • Upravit
60
26.9.12 15:48
@Rona píše:
@pccolorŽidličku, která je na fotce u prvního přispěvku jsem minulý víkend viděla v OBI v Pze Štěrboholích. Koukala jsem, že do Prahy to máš z ruky :mrgreen:, ale třeba bude v OBI i někde u Vás. Akorát byla v akci, tak třeba proto je dočasně vyprodaná.

Zkoušel jsem tam volat a prý ji nemaji:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.9.12 15:51
@zichisek píše:
Máme toto http://www.ilovemimi.cz/…/37ch-p1.jpg
Malá u stolečku jí nebo maluje, když pustím pohádku v tv je většinou na fatboyi nebo na gauči.
Předtím jsme měli takový ten stoleček s židličkou co se dají dát na sebe k velkému stolu nebo zvlášť, ale ten poputuje na chatu.

jo tohle je pěkné, ale strašně maličké. Taky jsem se na to včera díval v kik nábytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
26.9.12 15:53

@pccolor mě to přijde k těm dětem tak akorát. Vyleze tam jak ročák, tak tam u nás sedává 3,5 leťák :think: a židle unese i mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
60
26.9.12 15:57
@zichisek píše:
@pccolor mě to přijde k těm dětem tak akorát. Vyleze tam jak ročák, tak tam u nás sedává 3,5 leťák :think: a židle unese i mě :mrgreen:

tak to je asi jiná verze to co jsem viděl já mělo sedák židličky tak 20cm od země, ale vypadalo to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
26.9.12 16:01

My máme taky z Ikei židličky Mammut a spokojenost…

Jinak teda taky zírám na ty míry, moje holka má ve skoro 4letech 14kg a 105cm 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
26.9.12 16:22

@pccolor
velice podobnou koupili sousedi v Bauhausu, zkus se poptat obecne v hobbymarketech nebo tam, kde prodavaji zahradni nabytek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí