Na čem sedí vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
440
26.9.12 16:24

Jé, mě to nedá… to téma prostě křičí napiš to, napiš to… je to OT, ale poprvé, když jsem viděla nadpis, tak jsem si nahlas odpověděla: no na čem, na prdeli, ne? :lol: Omlouvám se, jestli naruším vážnost debaty, ale já jsem musela :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
26.9.12 16:33

Tak já jsem viděla něco velmi podobného v Kice. Měli na to už i slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
26.9.12 16:53

@pccolor no, můj dvouročák tedy toho moc nenasedí ;) ale když už, tak máme tuhle vyhovuje mi, že mu nikam neujede ten stoleček, když si maluje… ale má jen 14 kg, tak nevím, jestli pro vás nebude malá, no pak máme klasickou vysokou - Antilop z IKEA. Jinak už tedy sedí i normálně u stolu na normální židli- mám pocit, že těch 110 cm asi nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.9.12 17:38
@analoja píše:
@pccolor no, můj dvouročák tedy toho moc nenasedí ;) ale když už, tak máme tuhle vyhovuje mi, že mu nikam neujede ten stoleček, když si maluje… ale má jen 14 kg, tak nevím, jestli pro vás nebude malá, no pak máme klasickou vysokou - Antilop z IKEA. Jinak už tedy sedí i normálně u stolu na normální židli- mám pocit, že těch 110 cm asi nemá :think:

jojo tak přesně tuto máme na jídlo, sice má nohy místo na stupačce na zemi ale ještě se tam vleze. Ale problém je v tom že se do ní sám nevleze a nevyleze. Sice se dostane zadkem na tu hrazdičku ale potom se bojí že spadne a sjede zase do sedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3602
26.9.12 18:23

Tak my máme tohle
http://www.ikea.com/…ts/90116553/
A to u syn podědil po dceři a pořád funkční. Ale máme to teda jen k pohádkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.9.12 18:29

No toto křesílko jsem měl vyhlidnuté, ale někdo ze známých mi ho nedoporučil protože prý začlo po půl roce hrozně vrzat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
26.9.12 18:32

@pccolor dej mu pár týdnu a poleze tam sám jako nic - můj mladej v roce a půl ještě ani sám nechodil ale do výšek šplhal jako opice ;)
a na jaře až budou bau… a horn… navážet letní zboží, koupíš tu zahradní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.9.12 20:39

@pccolor
ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, ale úplně stejnou židličku jsem nedávno viděla v obi a určitě je tam ještě mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
29.9.12 19:56

@kroutilka
taky mě to hned napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jituška horova
11.2.13 16:05