Bolest v ohryzku a při polykaní

Anonymní
4.4.21 20:17

Bolest ohryzku a polykani

Dobrý večer. Prosim píší jsem svůj dotaz že nevím kde jinde se zkusít poradit. V lednu sem byla na Gastru ( bez nálezu) ale už měsíc se. i strašně blbě polyká, bolí mě ohryzek (jako by mě něco v krku vadilo a tlačilo) celej ohryzek i polykání..jako by mi krk vevnitř natykal. někdy to trvá i celej den..a dneska mám opravdu paniku že mám nějakou rakovinu uzlin nebo v krku atd :,( :,( ( léčím se na psychiatrii z úzkosti takže to mi zrovna 3 x nepomáhá) :,( děkuji za každou radu a poznámku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
4.4.21 20:19

Štítnou žlázu ti kontrolovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 20:24

Ano v ní mám autoimuni zánět ale ten řeším už od listopadu a tento problém jsem neměla

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.4.21 20:37
@Anonymní píše:
Ano v ní mám autoimuni zánět ale ten řeším už od listopadu a tento problém jsem neměla

no a konzultovala si to se svým endokrinologem, může to být důsledek nějaké změny stavu, nevhodné reakce na léky a podobně.

Další podezřelý může být alergologie.

Na intenretu to neřeš - na internetu dojdeš jen k t rakovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 20:39

Alergie žádná tam jsem byla…a na endokrinologii mě objednali až v květnu na kontrolu. No právě že mám strach a jsem uz vyděšená :,( ale na gastru by to viděli ne? :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.21 20:43
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Prosim píší jsem svůj dotaz že nevím kde jinde se zkusít poradit. V lednu sem byla na Gastru ( bez nálezu) ale už měsíc se. i strašně blbě polyká, bolí mě ohryzek (jako by mě něco v krku vadilo a tlačilo) celej ohryzek i polykání..jako by mi krk vevnitř natykal. někdy to trvá i celej den..a dneska mám opravdu paniku že mám nějakou rakovinu uzlin nebo v krku atd :,( :,( ( léčím se na psychiatrii z úzkosti takže to mi zrovna 3 x nepomáhá) :,( děkuji za každou radu a poznámku.

Tak já to mám taky a mám to od refluxu. Který na gastru třeba ani poznat nemusí. Pokud máš i nějaké jiné potíže, tak bych řekla, že to může být klidně ono. Nebo ta štítná žláza může zlobit. Na rakovinu nemysli, proč hned to nejhorší. ;)

• Citovat
  • Upravit
11
24.8.21 19:25
@Anonymní píše:
:roll: ještě máte ten problém? Mám to samé co vy… Pokud vám něco pomohlo, mohla byste mi také pomocí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí