Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ano v ní mám autoimuni zánět ale ten řeším už od listopadu a tento problém jsem neměla
@Anonymní píše:
Ano v ní mám autoimuni zánět ale ten řeším už od listopadu a tento problém jsem neměla
no a konzultovala si to se svým endokrinologem, může to být důsledek nějaké změny stavu, nevhodné reakce na léky a podobně.
Další podezřelý může být alergologie.
Na intenretu to neřeš - na internetu dojdeš jen k t rakovině.
Alergie žádná tam jsem byla…a na endokrinologii mě objednali až v květnu na kontrolu. No právě že mám strach a jsem uz vyděšená
ale na gastru by to viděli ne? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Prosim píší jsem svůj dotaz že nevím kde jinde se zkusít poradit. V lednu sem byla na Gastru ( bez nálezu) ale už měsíc se. i strašně blbě polyká, bolí mě ohryzek (jako by mě něco v krku vadilo a tlačilo) celej ohryzek i polykání..jako by mi krk vevnitř natykal. někdy to trvá i celej den..a dneska mám opravdu paniku že mám nějakou rakovinu uzlin nebo v krku atd![]()
( léčím se na psychiatrii z úzkosti takže to mi zrovna 3 x nepomáhá)
děkuji za každou radu a poznámku.
Tak já to mám taky a mám to od refluxu. Který na gastru třeba ani poznat nemusí. Pokud máš i nějaké jiné potíže, tak bych řekla, že to může být klidně ono. Nebo ta štítná žláza může zlobit. Na rakovinu nemysli, proč hned to nejhorší. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Prosim píší jsem svůj dotaz že nevím kde jinde se zkusít poradit. V lednu sem byla na Gastru ( bez nálezu) ale už měsíc se. i strašně blbě polyká, bolí mě ohryzek (jako by mě něco v krku vadilo a tlačilo) celej ohryzek i polykání..jako by mi krk vevnitř natykal. někdy to trvá i celej den..a dneska mám opravdu paniku že mám nějakou rakovinu uzlin nebo v krku atd![]()
Dobrý večer. Prosim píší jsem svůj dotaz že nevím kde jinde se zkusít poradit. V lednu sem byla na Gastru ( bez nálezu) ale už měsíc se. i strašně blbě polyká, bolí mě ohryzek (jako by mě něco v krku vadilo a tlačilo) celej ohryzek i polykání..jako by mi krk vevnitř natykal. někdy to trvá i celej den..a dneska mám opravdu paniku že mám nějakou rakovinu uzlin nebo v krku atd