Bolest po rozchodu

40
10.3.17 19:48

Bolest po rozchodu

Dobrý den,

mám se strašně. Rozešel jsem se s přítelkyni po 5letém vztahu. Na vině byl nějaký nezájem. Sice se mnou chtěla trávit čas, ale ne moc. Radši ho trávila s kámošema. To trvalo pul roku a i přes to, že jsem ji říkal, že bych rád trávil s ní více času, tak se to nezlepšilo. Cítil jsem, že o mě nemá nějaký velký zájem. Třeba když jsme spolu byli, tak to bylo strašně hezké a rozuměli jsme si. V posteli jsme si rozuměli taktéž. Byla to pro mě nejkrásnější, nejlepší holka.. I přes to všechno. Bohužel jsem to nezvládl a ukončil vztah, možná to někteří nepochopí, ale mě to moc vadilo, že kámoši jsou více něž já…Už spolu měsíc nekomunikujeme, ani nic. Ona si našla nějakého kluka, s kterám tráví čas. On má třeba auto, myslíte že to má vliv? Že bude porovnávat? Strašně mě to bolí a jak jsem se dozvěděl o tom klukovi, tak ještě víc. Nevím co mám dělat.. Myslíte, že tu je možnost nějaká a budeme zase spolu? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
10.3.17 20:02

No jestli zjistí že chodíš na emimino tak už si o tebe ani kolo neopře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1054
10.3.17 20:15

Klídek život nekončí, objeví se nová, která to s tebou bude brát vážně.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
10.3.17 20:17

Polož si otázku, jestli ti to za to stojí. Podle toho co píšeš si ji fakt miloval, ale nevím jestli ti to úplně vracela :/. Třeba já bych to taky nevydržela, a kdybych viděla, ze se hned tahá s někým jiným…Tak by to pro mě bylo asi definitivní. Je to strašně těžký, ale myslím, že by ses od ni měl odprostit, určitě na tebe čeká holka kterou si zasloužíš a nebudeš se muset trápit. Měla jsem to stejně, teď mám kluka u kterého se trápit nemusím a nemusím řešit takové věci a rozumíme si ještě víc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
10.3.17 20:37

@lukasss123 jestli má po měsíci jinýho, tak se pro tebe netrápí a zpátky bych jí nechtěla, nech ji plavat, ted to bolí, ale bude líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
10.3.17 20:38

Už jí nechceš předělávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
10.3.17 20:41

Bud rad, zebses zbavil holky, jtrra tr nemilovala. Hned si našla náhradu. Očividně netruchli, jako ty. Na světě jsou miliony jiných holek, hlavu vzhůru a sup na lov ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
10.3.17 20:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
10.3.17 21:09

@lukasss123 tak já ti něco povím kolego. Myslím si že jsi byl pro ni pouze kratochvíle a jistota, kam se od kamarádů vracela domů. Udělal jsi dobře.. 5 let není tak dlouhá doba, aby jste nechtěli být ještě spolu si myslím. Mě pomáhá v takových situacích muzika. Záměř se na něco co máš rád a kašli na ní. Najde se pro tebe určitě lepší ženská, která tě bude opravdu milovat a tím pádem i bude chtít být s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.3.17 21:14

Nezvládnu to :( Teď k tomu ještě maturita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
10.3.17 21:23

Zvládneš. Sám víš že to bylo správné rozhodnutí, tak se ho drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
10.3.17 21:24

@lukasss123 to je nám stejně 8) :oops: zvládneš maturitu levou zadní :andel: a hlavu vzhůru, si určitě kluk co si holky dokáže vážit, v dnešní době je to docela dar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.3.17 21:27

Najde se jiná, která to s tebou bude brát vážně ;) to zvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 05:33

Hlavu vzhůru

Zdravim tě kolego, mám obdobný problém sice u nás nebyli kamarádi, ale bohatě stačila moje práce, která mi v únoru připravila o přítelkyni. Problémy už začaly, ale v polovině roku 2016, kdy se má přítelkyně díky mé práci ocitla na druhé koleji. A začátkem února 2017 jsem to dorazil, když jsem na její naléhání nevnímal a nechal jí 14 dní „bez dozoru doma“ mezi nás se dostal třetí :-( a ten nám totálně zničil vztah, který trval 7 let :-( v danou dobu již jsem vše vzdal. S mířil se stím, že definitivní konec a stejně jako ty i já musím jít dál. Nemám na krku maturitu, ale stánice na Ing. takže jsem na tom obdobně je těžké se soustředit, kdy myšlenky jsou uplně někde jinde. Ale snažím se uklidnit tím, že sama si vybrala a ačkoliv jsem zprvu se stím nechtěl smířit její rozhodnutí musím respektovat.Zda se někdy v budoucnu vrátí nebo nevrátí snad možná lepší ani neřešit a vzít v úvahu to, že nevrátí a přijde jiná a lepší. Konec konců tohle nemohla být náhoda. Měj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.18 10:33

Jak dokázat priteli že nejsem jako jeho bejvalky?

Dobry den, omlouvám se ze otravuju ale vazne bych potřebovala prosím nějakou radu jak přesvědčit a dokazat menu příteli kterého opravdu neskutecne miluji. Že mu opravdu vážně nelžu, ze nejsem nejaka vychcana ku..a a jsem mu vazne verna? Bohužel posledních pár vztahu mého pritele dopadlo tak ze mu partnerky jen lhali, vyuzivali ho nebo mu byli nevěře a spali s kde kdym za drogy.atd…

Teď je pritel semnou a ja nevim jak mu dokázat ze opravdu nejsem jako oni a ze ho opravdu vazne miluju on mi to nevěri a myslí si ze sem stejna jako oni… Strasne me to mrzí a boli a vazne moc bych mu chtěla dokázat ze se mýli a křivdu mi. Dekuju moc za rady Hanca

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria