Bolest po spinálu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
262
13.9.11 19:46

bolest po spinalu

Dobry vecer. Rada bych se vas zeptala na radu, jsem 4 mesice po porodu CS, mela jsem spinalni anestezii a porad jakoby necitim pravou pulku. kdyz mi napichavali zada pres hadicku, tak to nebolelo, az ta hadicka dosla do prave pulky, tam to dost zabolelo, az jsem vykrikla. po porodu jsem si toho vubec nevsimla, mela jsem jine starosti, ale ted citim, ze neco v te prave pulce neni jakoby moje:-)

Mela jste to nektera z vas jako ja? kdy to tak vymizi? Dekuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8078
13.9.11 20:15

Ahoj,taky jsem měla spinální anestezii,ale vůbec mě nic při napichovaní nebolelo,jenom to byl strašně nepříjemný tlak.Určitě bych to nějak řešila,řekla na gyndě,nebo u obvodního lékaře,aby Ti udělali nějaké vyšetření!Třeba to podchytit,co nejdřív…si myslím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
13.9.11 21:02

Určitě si zajdi k lékaři. Mě teda nebolelo nic, ani při napichování ani po sekci. Napichování jsem také vůbec necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
13.9.11 21:44

Já jsem měla spinál pouze jako injekci do zád, neměla jsi spíše epidurál? Mě to teda vůbec to nebolelo, ani jsem ten vpích necítila a i potom ani hlava mi nebolela ani záda :nevim: Určitě konzultovat s doktorem, přece už je to dlouhá doba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.9.11 22:25

Tak já mám taky po spinálu a cítila jsem jen takový tlačení jak to vpichovali a tot vše…po cs žádný problém nic mě nebolelo.Raději bych si hned zítra zašla k doktorovi a nepodcenovala to…
Nechci strašit jen jsem slyšela,že když je spinál špatně píchnutý může se ochrnout,ale víc o tom nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí