Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zřejmě ztenčená sliznice a vysušená, po těch atb. Tady se to dá řešit laserem, chodila na něj moje sestra a strašně se jí ulevilo. Ale co to je a jak se to jmenuje nevím, je to přímo u dr.
@Anonymní píše:
Ahoj, asi tak před 5 ti měsíci jsem se léčila na kvasinky, po léčbě jsem se necítila pořád dobře, gynekoložka udělala výtěr a objeven streptokok. Prý se neléčí a ať se tím nezabývám, jenže já si vyžádala antibiotika na zavádění, tak jsem zaváděla a myslela tím, že se mi uleví a neulevilo. Mám neustálou bolest pochvy, sex je k nevydržení. Čím myslíte, že to bude? Opravdu streptokok nevadí? Děkuji
Názor, že to nevadí mi přijde dost zcestý, obzvlášť když si stěžuješ, že máš bolesti. Zašla bych k Dr. ještě jednou a pokud by mi stále tvrdila, že je vše ok, obrátila bych se na jiného gynekologa. Držím palce, ať je brzy líp ![]()
Mám velmi nepříjemný problém, uz vice jak měsíc mě bolí rodidla. Vchod do pochvy, pochva uvnitř píchá, klitoris bolí i bez doteku. Když do mě partner strčí jen prst už to trochu bolí a po sexu bolí už dostm někdy přejde na půl dne a zase začne. Vystridala jsem nekolik krému a vkladaček proti mykoze, zkusila laktobacily, dvě návštěvy na gynde, u různých lékařů, oba shledali pochvu v naprostém pořádku, ultrazvuk a prohmat také v pořádku. Nedelali kultivaci prý zbytečné! Alr mě stále bolí… k tomu mam už měsíc blokádu kříže, ráno nemůžu skoro vylézt z postele, leze to do zadku a do noh. nevím zda by toto mohlo být příčinou bolesti rodidel? nebo měla jste některá stejně? co pomohlo, děkuji
[citaceprosim jak jsi dopadla?
@Anonymní píše: