Bolest pod levým podžebřím

Anonymní
30.3.22 18:17

Bolest pod pravým podžebřím

Pěkný podvečer. Mamky jak jste řešili diastázi? Mám 6 měsíců po sekci. V porodnici mi rehabilitační sestra říkala že mám menší diastázi. Bohužel nebyl čas doma cvičit. A mám nyní bříško. Bříško jsem měla trochu už předtím k tomu pár let problém když jsem snědla normální porci třeba obědu že se mi to pod prsami nafouklo. Byla jsem nedávno u své praktické doktorky skrz mírné okultní krvácení. Dala mi čípky na 10 dnů na hemeroidy a pokud se to nejlepší že mě pak pošle na vyšetření a problém s bříškem mám řešit tak že zhubnu. Ale to přeci neřeší diastázi a můj problém. Mám se tedy někde objednat na chirurgii? Prosím o radu. K tomu mě pár dnů občasně pobolívá v pravém podžebří.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
30.3.22 18:58

Objednala bych se na gastroenterologii, kvuli te krvi a bolesti v podzebri a kdyby tam nic, tak ta bolest muze byt i od zad mozna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 19:47

@Lucie1793 Doktorka si myslí že jsou to hemeroidy a dala mi čípky na 10 dnů. Když to nepomůže že mě pošle na vyšetření zadečku :lol: A to podžebří mám žádanku na Sono žlučníku. Jak ale řešit diastázi? Hledám na netu chirurgii..

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
30.3.22 19:51

Diastazu nejdrive zkus resit konzervativne, tedy na rehabilitaci. Zeptej se sveho gynekologa nebo praktika na vhodneho terapeuta. Je skoda bricho. rovnou rezat, pokud by se to dalo upravit terapii. Ale domaci cviceni to, samozrejme, stejne zahrnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.3.22 20:07

Anonymni a nepomuze s diastazou treba dobry fyzioterapeut? Zkusila bych neco takoveho a chirurgii az jako posledni moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 20:31

@Lucie1793 Právě že pod skalpel už nechci nikdy. Navíc jsou po tomto zákroku velká rizika a bolestivost a dlouhá domácí léčba. Manžel by nemohl být 2 měsíce doma a starat se o nás. Jen potřebuji vyšetření abych věděla zda li je to diastáze a nebo kýla. A pak mám obavy co je ta občasná bolest v pravém podžebří a že jsem po jídle vždy nafouklá pod prsy. Navíc se léčím s diabetem 2.

• Citovat
  • Upravit
411
30.3.22 20:45
@Anonymní píše:
@Lucie1793 Právě že pod skalpel už nechci nikdy. Navíc jsou po tomto zákroku velká rizika a bolestivost a dlouhá domácí léčba. Manžel by nemohl být 2 měsíce doma a starat se o nás. Jen potřebuji vyšetření abych věděla zda li je to diastáze a nebo kýla. A pak mám obavy co je ta občasná bolest v pravém podžebří a že jsem po jídle vždy nafouklá pod prsy. Navíc se léčím s diabetem 2.

Jak rikam, ja bych zacala na tom gastru, tam by zjistili i tu kylu, bolest pod zebry znam, me boli zase vlevo 🤦🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí