Bolest pod levým prsem

418
8.11.11 21:19

Bolest pod levym prsem

jeste jsem se chtela zeptat co sem tu cetla, tak se bojim ze abych nemela nabeh na preklapsii :-( ,je pravda ze kdyz si neco prectes tak mas vsechny prriznaky ,ale posledni dobou me celkem boli hlava ne zadny strasny bolesti ale boli, boli me uz asi 14dni pod levym prsem jako ne pichani nebo tak, ale spis takovej tlak jakoby :nevim: ,oci me taky bolej a prijde mi ze hur vidim, tlak jsme mela taky vyssi asi 137/85 myslim ale ted naposledy jsem mela nak 128/75, a otejkam dost v obliceji ale na nohach nebo rukou ne,chjoo:-( Já bych ten internet neměla číst.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
8.11.11 21:21

a taky..

a taky se mi špatne dycha, strasne se zadychavam jak kdyby mi kolikrat nekdo sedel na plicich,nevim jestli to neni tim, jak uz mam nahore 7kilo :think: ale mám s tim ted celkem problemy vyjdu schody a sem rada ze sem rada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.11.11 21:30

Ahoj, hlavně nejanči… v kolikátém jsi týdnu? Já preeklampsii měla a bolelo mě spíše napravo - kolem jater… a tlak jsem měla min. 150/100, pokud se necítíš dobře zajeď na pohotovost… držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
8.11.11 21:34

..

Danylla píše:
Ahoj, hlavně nejanči… v kolikátém jsi týdnu? Já preeklampsii měla a bolelo mě spíše napravo - kolem jater… a tlak jsem měla min. 150/100, pokud se necítíš dobře zajeď na pohotovost… držím pěsti!

Jsem v 19tt tlak ted vysoky nemam a boli me jen na leve strane..Ani bilkovinu v moci nemam.byla jsem u doktora ve ctvrtek..A jak si to poznala a v kolikatem tydnu a jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.11.11 21:42

Ja to nepoznala, poznali to doktori :-) ve 24 tt mi poprve namerili vysssi tlak 150/90 pak uz to porad rostlo i s lekama, byla jsem hospitalizovana, malej se narodil 29+2 a je v poradku. Bolet pod zebrem me zacalo ale az fakt tyden pred koncem, uz jsem mela obri tlak a hodne bilkoviny, pak me udrzovali na kapackach a pichali kortikoidy malemu na plice a bolelo to strasne, nemohla jsem spat, chodit, porad me hlidali… neboj se…takhle brzo se pree. neobjevuje… a u me se to dalo cekat, podedila jsem po mamince,taky ji mela, kdyz me cekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
8.11.11 21:45
Danylla píše:
Ja to nepoznala, poznali to doktori :-) ve 24 tt mi poprve namerili vysssi tlak 150/90 pak uz to porad rostlo i s lekama, byla jsem hospitalizovana, malej se narodil 29+2 a je v poradku. Bolet pod zebrem me zacalo ale az fakt tyden pred koncem, uz jsem mela obri tlak a hodne bilkoviny, pak me udrzovali na kapackach a pichali kortikoidy malemu na plice a bolelo to strasne, nemohla jsem spat, chodit, porad me hlidali… neboj se…takhle brzo se pree. neobjevuje… a u me se to dalo cekat, podedila jsem po mamince,taky ji mela, kdyz me cekala…

Aha :-/ No ja vubec nevedela ze neco takoveho existuje kdyz sem cetla priznaky tak je mi te z toho uplne spatne protoze hlava me boli casto blbe se mi dycha atd,s tim si taky mela problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.11.11 21:52

Ne, vubec, porad se me ptali, jestli me neboli hlava a kontrolovali i na ocnim a ve bylo ok… mela jsem na konci opravdu veliky tlak - 170/110 a hlava me nebolela… byla jsem potom tehotna jeste dvakrat, i kdyz jednou to nedopadlo, ale z jineho duvodu a taky jsem desne funela a spatne se mi dychalo a obcas me bolela hlava, ale preeklampise to nebyla. Tehu je zatez na telo, proto se muzes zadychavat a hlava te muze bolet od krcni patere, nehledej hned nejhorsi diagnozu… pokud se ale necitis dobre, zajed k dr… nikdo jiny ti nepomuze. Drzim pesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
8.11.11 21:58

jj dekuju...

jj, dekuju ti moc k doktorovi ted nepujdu proptoze tohle uz mam asi mesic a u doktora sem byla pred 4dnema a vsechno bylo v pohode..Tak zase nechci nak plasit, a bilkovinu v moci si mehla hned od toho 24tt??TAkze takovy ty nejv etsi priznaky jsou asi tlak a bilkovina v moci vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
30.12.19 20:55

Obnovuji diskusi. Mám už rok a půl bolest těsně pod levým prsem. Někdy víc, někdy míň. Bolí to na dotek. Na ultrazvuku nic. Jen mi dr. řekla, že mám větší množství žláz. Nejsem si uplně jistá jestli to souvisí s cyklem, beru antikoncepci a menzes nemám. Gyndr. doporučila pupalku. Máte někdo zkušenosti? Co vám pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí