Jaká byla první reakce partnera?

15977
8.11.11 16:44

Jaká byla první reakce partnera?

Otázka už v názvu tématu. Zajímalo by mě, jestli byla vždy kladná. Dnes mě čeká s partnerem rozhovor o mém neplánovaném těhotenství. Z telefonu jsem poznala, že je vystrašený, má obavy…

Jaká reakce byla u vašich partnerů? Hlavně mě zajímají ty negativní. A jak se k tomu po pár dnech postavili a jak dlouho to vstřebávali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
8.11.11 16:51

U partnera pozitivní a já jsem se sesypala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
8.11.11 16:52

Manžel neměl negativní reakci, ale ani žádnou jásavou, jak jsem čekala :lol: Chlapi to prostě vnímají jinak. Za pár dní to vstřebal a začal se se mnou těšit, což spočívalo hlavně v panickym strachu o mě :lol: , což je docela milý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12944
8.11.11 16:55

Byl asi v šoku, ale vzpamatoal se dřív než já. Já to ani moc nevnímala, byla jsem skoro zhroucená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
8.11.11 16:55

Mam na testu dve carky…
To nic neznamena, je to jen pocurany papirek…
Doktor rikal, ze sem tehotna…
Fakt? A s kym to mas…
S Tebou…
A je to kluk nebo holka?…

Muj manzel je trubec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
8.11.11 17:01
Veerunka píše:
Mam na testu dve carky…
Fakt? A s kym to mas…
S Tebou…
A je to kluk nebo holka?…Muj manzel je trubec :)

promin, asi to nebylo mysleno jako vtip, ale uprimne jsem se zasmala… :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
8.11.11 17:02
Sariel píše:
Otázka už v názvu tématu. Zajímalo by mě, jestli byla vždy kladná. Dnes mě čeká s partnerem rozhovor o mém neplánovaném těhotenství. Z telefonu jsem poznala, že je vystrašený, má obavy…Jaká reakce byla u vašich partnerů? Hlavně mě zajímají ty negativní. A jak se k tomu po pár dnech postavili a jak dlouho to vstřebávali??

muj exmanzel se z toho tesil, nejdriv jasal, pak prisla studena sprcha a tesit se prestal, protoze ja jsem 3 mesice zvracela a on chtel mit doma nacesanou, namalovanou damicku, co je porad OK… A to nejdriv jasal, kdyz jsem mu to rekla.

Takze ne vzdy, kdyz partner jasa ze zacatku, tak v tom i pokracuje… ;) Radeji bych, kdyby to tehdy bylo naopak… :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
5570
8.11.11 17:05

ja otehotnela neplanovane po pul roce vztahu (ja 25 on 33).
rekla jsem mu, ze mu musim neco rict. Byl zarazenej a cekal co vypadne. Rekla jsem mu, ze jsem tehotna. Usmival se a nic nerikal. Byla jsem prekvapena jak to vzal v pohode. Druhy den rano byl bledy a rekl, ze je moc brzo a ze zvazime miniinterupci jestli na ni neni pozde, klasicky potrat pro nej by byl uz nepripustny. Ja potrat nechtela. Dalsi den byl zase v pohode a usmevy, dalsi den zase otocil a pral se s tim. Prestalo me to otaceni bavit, tak jsem mu rekla, ze jestli nas nechce, at jde, ze po nem nic nechci a ahoj.
Otocil uz naspoledy pro nas. (resili jsme to takto asi tyden) Jsme spolu, neni to vzdy idelani (ale to asi nikde) :nevim: kazdopadne oba malyho milujeme a on nas asi hodne drzi spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
8.11.11 17:12
Ema N. píše:
Veerunka píše:
Mam na testu dve carky…
Fakt? A s kym to mas…
S Tebou…
A je to kluk nebo holka?…Muj manzel je trubec :)
promin, asi to nebylo mysleno jako vtip, ale uprimne jsem se zasmala… :hug: :hug: :hug:

No mě kdyby se chlap po takovém oznámení zeptal, s kým to mám, tak by ji teda už měl zprava zleva 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.11.11 17:18

tak můj manžel něco tušil, já mu jen ukázala test a řekla, že bude táta a on mě objal a začal se usmívat :wink: Tak už jsi se smířila? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11689
8.11.11 17:26

Jak reagoval? Cituji: To si děláš prdel ne? :lol:
Ale v dobrém, o miminko jsme se snažili skoro rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
8.11.11 17:27

U nás to bylo taky neplánované, po necelém roce vztahu, když jsme spolu předtím o dětech mluvili, shodli jsme se že nejdřív tak za dva roky…
Usínal u televize, já se k němu přitulila a řekla mu, že „jsme asi těhotný“. Vylítl jak čertík z krabičky, jak se to mohlo stát.
V šoku byl asi půl hodinky, pak se začal radovat a těší se zatím čím dál víc :hug: .
Taky se bojí jak to všechno zvládneme, ale prostě hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymm
8.11.11 17:39

…Dej pryč ty pochcaný papíry od mý večeře…(zrovna si mazal chleba), manžel má zvláštní smysl pro humor :-) /Jinak byl rád a je doteď, bezvadnej táta…/

• Citovat
  • Upravit
2673
8.11.11 17:44

Tak můj byl nadšenej,ze začátku to nesl líp než já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
8.11.11 17:45
anonymm píše: …Dej pryč ty pochcaný papíry od mý večeře…(zrovna si mazal chleba), manžel má zvláštní smysl pro humor :-) /Jinak byl rád a je doteď, bezvadnej táta…/

:palec: mazec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky