Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Otázka už v názvu tématu. Zajímalo by mě, jestli byla vždy kladná. Dnes mě čeká s partnerem rozhovor o mém neplánovaném těhotenství. Z telefonu jsem poznala, že je vystrašený, má obavy…
Jaká reakce byla u vašich partnerů? Hlavně mě zajímají ty negativní. A jak se k tomu po pár dnech postavili a jak dlouho to vstřebávali??
Manžel neměl negativní reakci, ale ani žádnou jásavou, jak jsem čekala
Chlapi to prostě vnímají jinak. Za pár dní to vstřebal a začal se se mnou těšit, což spočívalo hlavně v panickym strachu o mě
, což je docela milý ![]()
Byl asi v šoku, ale vzpamatoal se dřív než já. Já to ani moc nevnímala, byla jsem skoro zhroucená.
Mam na testu dve carky…
To nic neznamena, je to jen pocurany papirek…
Doktor rikal, ze sem tehotna…
Fakt? A s kym to mas…
S Tebou…
A je to kluk nebo holka?…
Muj manzel je trubec ![]()
Veerunka píše:
Mam na testu dve carky…
Fakt? A s kym to mas…
S Tebou…
A je to kluk nebo holka?…Muj manzel je trubec
promin, asi to nebylo mysleno jako vtip, ale uprimne jsem se zasmala…
![]()
Sariel píše:
Otázka už v názvu tématu. Zajímalo by mě, jestli byla vždy kladná. Dnes mě čeká s partnerem rozhovor o mém neplánovaném těhotenství. Z telefonu jsem poznala, že je vystrašený, má obavy…Jaká reakce byla u vašich partnerů? Hlavně mě zajímají ty negativní. A jak se k tomu po pár dnech postavili a jak dlouho to vstřebávali??
muj exmanzel se z toho tesil, nejdriv jasal, pak prisla studena sprcha a tesit se prestal, protoze ja jsem 3 mesice zvracela a on chtel mit doma nacesanou, namalovanou damicku, co je porad OK… A to nejdriv jasal, kdyz jsem mu to rekla.
Takze ne vzdy, kdyz partner jasa ze zacatku, tak v tom i pokracuje…
Radeji bych, kdyby to tehdy bylo naopak…
![]()
ja otehotnela neplanovane po pul roce vztahu (ja 25 on 33).
rekla jsem mu, ze mu musim neco rict. Byl zarazenej a cekal co vypadne. Rekla jsem mu, ze jsem tehotna. Usmival se a nic nerikal. Byla jsem prekvapena jak to vzal v pohode. Druhy den rano byl bledy a rekl, ze je moc brzo a ze zvazime miniinterupci jestli na ni neni pozde, klasicky potrat pro nej by byl uz nepripustny. Ja potrat nechtela. Dalsi den byl zase v pohode a usmevy, dalsi den zase otocil a pral se s tim. Prestalo me to otaceni bavit, tak jsem mu rekla, ze jestli nas nechce, at jde, ze po nem nic nechci a ahoj.
Otocil uz naspoledy pro nas. (resili jsme to takto asi tyden) Jsme spolu, neni to vzdy idelani (ale to asi nikde)
kazdopadne oba malyho milujeme a on nas asi hodne drzi spolu
Ema N. píše:Veerunka píše:promin, asi to nebylo mysleno jako vtip, ale uprimne jsem se zasmala…
Mam na testu dve carky…
Fakt? A s kym to mas…
S Tebou…
A je to kluk nebo holka?…Muj manzel je trubec![]()
![]()
No mě kdyby se chlap po takovém oznámení zeptal, s kým to mám, tak by ji teda už měl zprava zleva ![]()
tak můj manžel něco tušil, já mu jen ukázala test a řekla, že bude táta a on mě objal a začal se usmívat
Tak už jsi se smířila? ![]()
Jak reagoval? Cituji: To si děláš prdel ne? ![]()
Ale v dobrém, o miminko jsme se snažili skoro rok ![]()
U nás to bylo taky neplánované, po necelém roce vztahu, když jsme spolu předtím o dětech mluvili, shodli jsme se že nejdřív tak za dva roky…
Usínal u televize, já se k němu přitulila a řekla mu, že „jsme asi těhotný“. Vylítl jak čertík z krabičky, jak se to mohlo stát.
V šoku byl asi půl hodinky, pak se začal radovat a těší se zatím čím dál víc
.
Taky se bojí jak to všechno zvládneme, ale prostě hezky.
…Dej pryč ty pochcaný papíry od mý večeře…(zrovna si mazal chleba), manžel má zvláštní smysl pro humor
/Jinak byl rád a je doteď, bezvadnej táta…/
anonymm píše: …Dej pryč ty pochcaný papíry od mý večeře…(zrovna si mazal chleba), manžel má zvláštní smysl pro humor/Jinak byl rád a je doteď, bezvadnej táta…/
mazec ![]()