Bolest pod prsem 25. týden těhotenství

84
18.12.16 15:47

Bolest pod prsem 25tt

Ahoj, jdu zatím pro radu než zavítáme k doktorovi
Jsem v 25tt a poslední 3týdny mě po jídle bolí asi 4cm pod levým prsem, přímo pod tím špíčkem..
Cítím jak mě to bolí ve vnitr, jako pod žebry. Vždy když se najim, pak už nemůžu ani sedět, musím si jít lehnout, nesmím na tom boku ležet, nejlepší je to na zádech. Bolest vždy přejde tam po hodince max půl
Tak jestli by jste stim neměl někdo zkušenosti a kam po případě stim mám jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11037
18.12.16 17:00

Mimi ti tlačí na žaludek, takže když se najíš a on se roztáhne, tak to bolí. Měla jsem to taky a bohužel se to musí vydržet do porodu.Zkus jíst menší porce, ale častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.12.16 17:08
@bejbyn píše:
Mimi ti tlačí na žaludek, takže když se najíš a on se roztáhne, tak to bolí. Měla jsem to taky a bohužel se to musí vydržet do porodu.Zkus jíst menší porce, ale častěji.

A jak je možné že to je na levé straně když je žaludek uprostřed? Manžel to furt svadel na žlučník.. Ale ten je na druhé straně
Každopádně děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
18.12.16 17:43

Slinivka je uprostřed :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.16 22:58

Doktor mi říkal, že to je tím jak děloha tlačí na bránici, samozřejmě když se člověk ještě nají, je to tím horší. Děsně mě to bolelo, bolest projížděla i do zad, asi měsíc, pak to postupně ustalo, chce to jíst malé porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
19.12.16 23:08

Děkuji moc. Aspoň vím že to přejde a že to není nic vážného, dost jsem se bála aby to nebyla kolika nějaké vnitřnosti :) s ledvinama jsem si toho užila dost :? Každopádně moc dekuju a omlouvám se za neznalost kde je žaludek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.2.17 08:16

Též mě to trápí, ale na pravé straně, tak jsem se na to v poradně ptala. Doktor mi řekl, že v tomto místě jsou játra. Holt to vydržme pro ty naše prcky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí