Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den už několik týdnu mě tlačí při polykání a cítím podivný pocit zezadu v krku a v zápěstí pravé ruky, jako by v linii pod malíkem. Vím že to zní podivně ale opravdu “cítím” polykání v zápěstí. Nejde o bolest spíše o pocit, picnuti, tlačeni. Mám i pocit knedlíku v krku i při pití. Bolí mě i za krkem, práva ruka při držení telefonu především. A myslím, že to vše souvisí. U lékaře jsem nebyla jelikož netuším jak bych mu můj problém vysvětlila. Nevíte prosím co by to mohlo být? Žádné onemocnění nemám, beru neurol na uklidnění občas. Momentálně mám po druhé covid ale problémy začaly již dříve.
Souviset to může. Řekla bych že tam bude nějaký blok v krční páteří, takže by to asi chtělo nějakého neurologa, případně fyzioterapeuta
Orl, neurologie, gastro. Bez vysetreni ti nikdo vic neporadi, muze to mit pricinu ve vsech techto odvetvich..
Mě bolelo v krku asi tři týdny vkuse, bylo to od krční páteře. Doktor mi jen doporučil mazat nějakým ibalginem nebo něčím podobným a kdyby to nepřešlo, tak by mě poslal na rehabilitace. Byla jsem s tím teda na ORL…
Jestli v krku nic nevidíš, tak bych řekla, že to bude od páteře…já jednou šla s krkem na orl, bolel mě teda nějak zepředu, né vevnitř, a taky přej od krční páteře…ještě jsem k tomu měla zalehlé uši