Bolest prsou již skoro dva měsíce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.19 17:04

Bolest prsou 2 měsíc.

Dobrý den, všem. :kytka:
Je mi 24, mám 2 roční dcerku. HA NEBERU vůbec. Ke gynekologovi jsem objednána až za dva týdny, bohužel. Už si nevím rady.
Tak třeba nekdo poradíí :roll:
3 měsíce mám pravidelnou M/S jako vždy, ale vždy to začne strašně hnědým výtokem a také končí. K tomu chci dodat bolí me prsa už od začátku prosince az skoro do dnes ale už ne tak moc. M/S už jsem v lednu měla. Dnes jsem testovala jelikož moje nálady jsou poslední dobou opravdu zvláštní a hrozné. Hned první mamatest odpo mi ukázal ducha, stále se to měnilo ale do teď tam vidím slabeho ducha. Další testy hned po tom negativ. Myslíte, že to muže být těhotenství? Vím nejste doktoři ale děkuji za každou vaši podobnou zkušenost. :? :srdce: :andel: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
15.1.19 17:10

Je ten duch v limitu? Nemáš foto? Mamatest je celkem spolehlivý :think: testuj ráno pro větší koncentraci. Mě třeba v těhotenství bolela prsa hrozně ze začátku, ještě než vyšel pozitivní test, ale tohle je divné že by tě bolela měsíc a až potom vyšel duch :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 17:15

@Kriss Tina sama si nevím rady :nevim: zkusím poslat foto ten test mi přijde cely divny.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
15.1.19 17:20

@Beruška386 jako ducha tam vidím, ale já bych udělala ještě jeden hned ráno, to bývá nejpřesnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 17:35

@Kriss Tina zkusím 😣díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat