Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A ty se divis,kdyz si vezmes takovou sragoru??
vetsine zen to totalne rozhodi cyklus
pro klid duse si zajdi na gynekologii ![]()
Ani se nedivím, tyhle pilulky ti akorát šíleně rozhází hormony a cyklus…
Jak píšou holky, já jsem pilulku „po“ užila jednou v životě před 100 lety
a pak jsem na MS čekala místo měsíce asi 7 nebo 8 týdnů. Těhotná jsem nebyla. Test tři týdny po styku by už měl být pozitivní, kdybys byla. Takže taky si myslím, že ti to rozhodilo cyklus
Tahle stránka mě nepřestává udivovat
Zakladatelka řešila problém a hned je špatná, protože pilulky „po“ jsou podle místních dam svinstvo
Kdyby ale byla nechtěně těhotná, sesypou se na ni, že to měla řešit hned pilulkou „po“
No a nedej bože, kdyby chtěla jít na potrat, to by v diskuzi poznala
Vážené dámy, Vaše postoje a názory se mění častěji než moje fusekle
![]()
@Iustitia omnibus tak nejde o to že je to svinstvo (jakože je), každá ať si do sebe cpe co uzná za vhodné, ale spíš o to, že když si něco beru tak si snad zjistím jak to působí, jaké to může mít vedlejší účinky, a když si vezmu pilulku co běžně rozhodí cyklus, tak se pak nedivím že nemám MS přesně jak hodinky ![]()
@Iustitia omnibus a podle Tebe jsou jako pilulky po co? Lentilky? Tvuj komentar je usmevny a docela mimo
Jinak souhlasim s @Kriss Tina
@Kriss Tina píše:
@Iustitia omnibus tak nejde o to že je to svinstvo (jakože je), každá ať si do sebe cpe co uzná za vhodné, ale spíš o to, že když si něco beru tak si snad zjistím jak to působí, jaké to může mít vedlejší účinky, a když si vezmu pilulku co běžně rozhodí cyklus, tak se pak nedivím že nemám MS přesně jak hodinky
Tohle tu můžeš říct těm stovkám žen, co se každý den ptají, jestli mohou být těhotné, když…nebo dalším stovkám, co řeší těhotenství obecně. Snad si přece mohly zjistit, jak vypadá těhotenství a ne se ptát na netu
lustitia má pravdu, kdyby tu řešila nechtěné dítě, tak ji sežerete, že si nevzala pilulku po
@Iustitia omnibus píše:
Tahle stránka mě nepřestává udivovatZakladatelka řešila problém a hned je špatná, protože pilulky „po“ jsou podle místních dam svinstvo
Kdyby ale byla nechtěně těhotná, sesypou se na ni, že to měla řešit hned pilulkou „po“
No a nedej bože, kdyby chtěla jít na potrat, to by v diskuzi poznala
![]()
![]()
Vážené dámy, Vaše postoje a názory se mění častěji než moje fusekle
![]()
Asi tak
@Lalelale já neřekla ať si pilulku nebere, lepší si rozhodit cyklus než mít nechtěné dítě no… Mimochodem i s tím těhotenstvím když se objeví nějaká diskuze, tak většinou se tazatelka doví to stejné… Když souložím tak musím znát následky, když se bojím že jsem těhotná udělám si test, když do sebe cpu nějaký lék/ pilulku tak si přečtu příbalový leták…
Vždyť už jsi zakládala diskuzi včera. K čemu ti budou komentáře na emiminu? Tak se objednej k lékaři. Tady ti přeci nikdo neřekne,zda jsi nebo nejsi těhotná. Tyhle diskuze mě nepřestávají udivovat. Mně kdysi v raném mládí prasknul kondom při sexu s přítelem a mensturace následně nepřišla. Byla jsem z toho tenkrát úplně hotová. Objednala jsem se k lékaři,došla do laborky,sedla jsem si a v tu chvíli jsem ucítila známou bolest břicha a dostala jsem to. Spadnul mi balvan ze srdce,ale že bych zakládala diskuzi na emiminu,tak to fakt ne.
@Iustitia omnibus @Jassmina @Lalelale damy,co takhle se zamerit na dotaz zakladatelky misto rypani do ostatnich
ani jedna jste zakladatele nepomohla ![]()
Přeji hezký den, nedávno cca před 3 týdny po něchráněném sexu jsem si vzala pilulku po značky ellaone. Dělala jsem si po 3 týdnech těhotenský test a byl negativní, ale menstruace stále nepřichází. Jindy bývá pravidelná. Divné je na tom že mě bolí prsa(jako kdyby rostla) žádné vylezlé žíly ani změna barvy bradavek. Nejhorší je na tom že mám velké deprese a zdají se mi furt hnusné sny. Což se dříve nedělo. Nevím jestli je to tím že mám obavy z těhotenství. Prosím poraďte mi mám strach.