Bolest ruky a práce

Anonymní
10.5.22 23:59

Bolest ruky a prace

Dobrý večer
Předem se chci omluvit za chyby v textů blbne mi telefón snad to pochopíte :zed: :oops:
A teď proč píšu sem.
Pracuji jít 7 roku a vyskytl se problém před rokem sem změnila zaměstnání (skladník bez VZV) na konci minulého roku mě začla pobolivat ruka přisuzovala sem to k náročně fyzické práci. Tak sem se rozhodla najít novou což se podařilo nastoupila sem koncem března 2022 jinam kde to není tak náročné nic těžkého nezvedam ale je to zápřah spíše na manuální činnost. Ruka začla znova bolet od první šichty mě začla bolet bylo to únosné ale začlo se to stupňovat včera v noci sem vyhledala pohotovost (chyrirgie) ti mi řekli že mi z bolesti pomoct nemůžou když to nebyl úraz ale že to bolí pomalu necítím prsty a střílí to do loktů tak se mě vzali na milosti bez retgenu to prohmatali a řekli že to zánět šlach nebude… Dneska ráno sem vyhledala svojí praktickou lékařku která tam nebyla…
Docela se obávám co bude následovat jelikož SME ve zkušební době hodně to ukazuje na karpální tunel což mě děsí hodně lidí… Myslíte si že po takovém nešvarů seženu práci? Bojím se co z tou rukou bude ještě větší strach je z toho co bude dál :nevim: :,( setkal se z tím někdo jak to lékaři řeší nebo zda dokážou nějak pomoc když závodní lékař vidí problémy z ruky moc nechce pouštět do práce :? Chci jen dodat že jsem nedoděla střední školu ano vím že je to chyba ale rodině důvody to neumožňovali a musela sem do práce (brigády) :( docela se bojím co bude semnou dál je mi 22 let děkuji za kladné odpovědi :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9098
11.5.22 07:16

Tu střední školu sis už dávno mohla dodělat. Tvoje obvodní lékařka musí mít nějaký záskok. Případně zkus obvolat ortopedy nebo fyzioterapeuty v okolí, jestli tě někdo nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.5.22 07:55

Ortopedie nebo neurolog, pokud je to problém karpálního tunelu, tak to na vyšetření poznají :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex