Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Těžko říct, můžou to být i močové kameny. Snažila bych se fakt hodně pít, já když citim, že je něco špatne - tak si koupim Rowatinex kapky, jsou celkově protizánětlivé a působí na křeče. Jinak Manoza nebo Blokurima se pak dá brát dlouhodobě. Držím palce.
Taky to občas tak mám,,rozhodí mě každá viróza, je to spíš kvasinkové, moč mám vždycky čistou. Pomáhá mi Uroval Acut nebo něco podobného, Femigel (s teaa tree oil) nebo koupele v Rosalginu. Hodně pít, dlouhodobě Blokurimu.
@robínek píše:
Taky to občas tak mám,,rozhodí mě každá viróza, je to spíš kvasinkové, moč mám vždycky čistou. Pomáhá mi Uroval Acut nebo něco podobného, Femigel (s teaa tree oil) nebo koupele v Rosalginu. Hodně pít, dlouhodobě Blokurimu.
já právě chtela Blokurimu diky recenzím tady, ale lékárnice mi řekla ze ten Uro perfect obsahuje to stejne plus by mel mit to co uroval…tak sem si to vzala. Jako mam celkem pocit plného mocaku ale i hodne vyčuram protože hodne piju.Tak uvidím co ty vysledky no. Jsem potřebovala trošku uklidnit. Jsem plašan nekdy
Prijde mi jakoby se mi po covidu telo úplně rozhodilo. Nicmene to zaclo svedenim a to je pryč.
@Anonymní píše:
já právě chtela Blokurimu diky recenzím tady, ale lékárnice mi řekla ze ten Uro perfect obsahuje to stejne plus by mel mit to co uroval…tak sem si to vzala. Jako mam celkem pocit plného mocaku ale i hodne vyčuram protože hodne piju.Tak uvidím co ty vysledky no. Jsem potřebovala trošku uklidnit. Jsem plašan nekdyPrijde mi jakoby se mi po covidu telo úplně rozhodilo. Nicmene to zaclo svedenim a to je pryč.
To bude souviset s oslabením imunity. U mě je to taky to první, co začne vždycky zlobit. Ale brzo určitě přijdeš na to, co preventivně pomáhá. ![]()
dekuju dnes je lepsi mnohem…jen obcas citim trosku tlak jakoby v mocaku ale uz jen trochu. Jsem docela zvědavá co mi reknou za vysledky te moci
ale taky si myslím ze to je poklesem imunity a stresem..jinak na to netrpim
o ![]()
Tak moje kultivace moci je v poradku, zadne bakterie nic.
Psala jsem sve gynekolozce a rekla at zatim mazu cotrimazolem (to mi pomohlo od svedeni) a zatim at si dam kapky lichorerisnice. To me prekvapilo, myslela jsem ze jsou na mocak.
Mate s tim zkusenost?
dekuju
Po vikendu jdu na gyn. ale kdybych se dala nejak do kupy pres vikend bylo by to super.
Uz je mi lepe ale porad to „trosku citim“
Ahoj holky,
rada bych se zeptala na rady…
Jsem asi tyden po covidu, asi to neni relevantni…
Nicmene po covidu mi obvodacka delala preventivni prohlidku (velke krevni testy a moc).
Krev je ok, a pry se ji v moci neco malinko nezdalo a at donesu dalsi - to byl konec min tydne. Nic mi nebylo…nebo lepe receno nic jsem nepocitovala.
Ted cca od vcera mam takove divne pocity tam dole. Nejdriv jsem si rikala, ze jsem si to vsugerovala.
Dnes jsem donesla dalsi moc a vysledky budou do 3 dnu.
Svedila me uz od vcera pochva, a napatlala jsem se Clotrimazolem a je to o dost lepsi, uz to skoro nesvedi. Curani me neboli, ale mam celkove divny pocit TLAKU v pobrisku…? Jen doufam, ze se mi neco nerozjede vic nez budou ty vysledky :/
Koupila jsem si Uro Perfect Manoza.
Jsem z toho nejaka nervozni.
Na zadne zanety netrpim, zanet mocaku jsem mela asi dvavkrat v zivote a to same mykozu to snad naposled pred 6 lety.
Myslite ze to je spis zanet mocaku nebo nejake kvasinky?
Vytok nemam. Kdyz sedim tak citim jakoby takovy tlak na moceni…ale pri moceni me zatim nic nepali.
Piju hodne tekutin a snazim se byt v teple.

Budu rada za jakekoliv rady a typy a tak
Prosim anonym: zdravotni stav.