Bolest třísel v 12. týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
12.9.16 14:54

Bolest třísel v 12 tt

Zdravím všechny, chci se zeptat, zda některá z vás mívá bolesti třísel? Jsem ve 12tt, ale trápí mě to už déle…nekdy to necítím vůbec a někdy mě to bolí během celého dne :roll: bolest to neni nesnesitelna, ale nepříjemná :zed: Dr. rikal ze by mělo být vše ok, za týden jdu na screening tak snad bude vse ok, páč už jednou jsem potratila v 6+0 :-((( spíš mě zaráží, že mě to boli už ve 12 tt…čekala bych takove stavy az později…díky za každou vaši zkušenost.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
12.9.16 15:18
@Lalinka86 píše:
Zdravím všechny, chci se zeptat, zda některá z vás mívá bolesti třísel? Jsem ve 12tt, ale trápí mě to už déle…nekdy to necítím vůbec a někdy mě to bolí během celého dne :roll: bolest to neni nesnesitelna, ale nepříjemná :zed: Dr. rikal ze by mělo být vše ok, za týden jdu na screening tak snad bude vse ok, páč už jednou jsem potratila v 6+0 :-((( spíš mě zaráží, že mě to boli už ve 12 tt…čekala bych takove stavy az později…díky za každou vaši zkušenost.. :mavam:

Ahoj měla jsem to podobné a dr mi řekla že to od kycli i zvětšující se dělohou…jestli je to bolest snesitelná nekrvacis tak bych se neznepokojovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.9.16 17:03

Jinak mam vse ok, beru sice Utrogestan, sem tam me boli i bedra, ale jinak ok. Pořád mi vrtalo spíš čím může být to, že zrovna třísla boli :nevim: ale děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí