Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, chci se zeptat, zda některá z vás mívá bolesti třísel? Jsem ve 12tt, ale trápí mě to už déle…nekdy to necítím vůbec a někdy mě to bolí během celého dne
bolest to neni nesnesitelna, ale nepříjemná
Dr. rikal ze by mělo být vše ok, za týden jdu na screening tak snad bude vse ok, páč už jednou jsem potratila v 6+0
spíš mě zaráží, že mě to boli už ve 12 tt…čekala bych takove stavy az později…díky za každou vaši zkušenost.. ![]()
@Lalinka86 píše:
Zdravím všechny, chci se zeptat, zda některá z vás mívá bolesti třísel? Jsem ve 12tt, ale trápí mě to už déle…nekdy to necítím vůbec a někdy mě to bolí během celého dnebolest to neni nesnesitelna, ale nepříjemná
Dr. rikal ze by mělo být vše ok, za týden jdu na screening tak snad bude vse ok, páč už jednou jsem potratila v 6+0
spíš mě zaráží, že mě to boli už ve 12 tt…čekala bych takove stavy az později…díky za každou vaši zkušenost..
Ahoj měla jsem to podobné a dr mi řekla že to od kycli i zvětšující se dělohou…jestli je to bolest snesitelná nekrvacis tak bych se neznepokojovala
Jinak mam vse ok, beru sice Utrogestan, sem tam me boli i bedra, ale jinak ok. Pořád mi vrtalo spíš čím může být to, že zrovna třísla boli
ale děkuji za odpověď ![]()