Bolest třísla v těhotenství

3.3.26 12:41

Bolest třísla v těhotenství

Setkal se prosím někdo s něčím podobným a nebylo to nic neobvyklého?
Jsem ve 22.týdnu a už přes měsíc mě hrozně táhne levé tříslo, jako kdyby si člověk někde značně natáhl sval, tříslo a přilehlá část vnitřního stehna, dnes už mě bolest budila i v noci, přes den chodím jak kačer :D
Je to mé třetí těhotenství, u druhého jsem brala Detralex na křečové žíly, které jsem ke konci trochu měla. Nyní nosím už 2 měsíce kompresní podkolenky, na levém lýtku mám modřinky místo žilek. Minulý týden na prohlídce jsem se o tom zmínila paní doktorce, nohy vidět nechtěla, ale Detralex mi opět napsala, že se tím nic nezkazí, 1 ráno, 1 večer.
Ale ta bolest třísla a možnost třeba případné trombózy mě lehce zneklidňuje, nebo pro trombózu musí být žíly už značně viditelné a vystouplé? A tlačí tam jen děloha na žílu?
Jako pokud by šlo “jen” o tu bolest třísla, to bych přežila, jen se bojím, aby to nebylo něco horšího..
Měl někdo v těhotenství takovou bolest třísel a nic z toho nebylo?
Děkuji za sdílení zkušeností. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1164
3.3.26 16:28

Me to zaclo taky tak okolo 22, mozna 24 tt, bolest vystrelovla az do noh. Dostala jsem magnezium, pry je to rotzahovani vazu a tlaky plodu. Nic tragickeho z toho fakt nevzeslo, muzes to mit to same. ;) Hlavni je sverovat se doktorum, at vi a resi problem. :hug:
Ted me uz trisla neboli, ale mam desny tlak v celem spodku, ze se bojim, ze maleho musim snad uz vlacet hlavou po chodniku.
Co je lepsi, ze? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí