Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.. Hledala jsem vsude mozne na internetu, ale nikde jsem nic nenasla.. Uz v noci me zacalo bolet nebo spise tlacit na trojuhelniku.. Dnes koncim 34 tt, tak nevim jestli me muze tlacit mimco a nebo je problem jinde.. Bolest do ted neprestala.. Chvilkama me to neboli vubec a pak je treba hodina, kdy me to tlaci snad kazdou minutu.. Tak se chci zeptat, zda nemate nektera s tim zkusenost.. Dekuji ![]()
@Adnulinka myslíš na stydké sponě? to se roztahuje a tělo se připravuje na porod. pomůže stahovací pás. já to měla šílené, po porodu jsem nemohla chodit, vozili mě na kolečkovým křesle, ale ten pás jsem dostala už v porodnici a byl klid ![]()
Trojuhelniku?? No to me po.er, kolik ti je
muze to byt roztahovani, kdyz si nejsi jista jdi na gyndu nebo do nemocnice na prohlidku..
@Lizzi jsem prave prvorodicka, tak jsem vubec nevedela, co to je.. No tak to doufam, ze me to prejde, protoze takovou bolest mit do porodu by bylo pekny..
jinak dekuji za uklidneni a za radu ![]()
@Adnulinka jo te teda na stydke spone? to by melo po porodu prejit, ale konzultuj to s lekarem..
@Adnulinka nekleslo ti bricho dolu? Asi mimco sestoupilo a tlaci na stydkou sponu hlavickou. Ja to mela u prvniho, ale teda az v 38.tt. A tyden na to jsem rodila.
Jinak e bezne, ze to tam dole boli pri stani, ale pokud ti to zacalo v leze, tak bych se setrila. Na spani ti muze pomoci dat mezi stehna a kolena polstar, kdyz spis na boku.
A kdyby se to nejak stupnovalo, tak bych pro jistotu zajela na kontrolu.
@Adnulinka já trojůhelník říkám oblasti kolem žaludku
A tam mě tlačila malá hlavičkou a následně se objevil problém se žlučníkem.