Bolest uší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2649
28.1.07 22:07

Bolest uší

Ahoj,
prosím poraďte mi, co používáte „preventivně“ proti bolesti uší. Syn mívá často rýmy, tak aby mu to pak nesedlo do uší. Vím, že už tady jednou podobná diskuse byla, některá z vás radila konkrétní přípravek, ale bohužel ji nemůžu najít. (představuju si to asi tak, že když dostane rýmu, začnu mu taky kapat do uší :-)
Děkuju
Martina a Filip (26 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
28.1.07 22:23

No, asi myslis otobacid, ale ten je jen na zanet, asi bych ho preventivne nedavala.

Existuji i nejake usni kapky volne prodejne, ale ty jsem kupovala pro sebe naposledy nekdy pred deseti lety - takze ti podrobnosti nepovim…

Doporucuji lekarnu :)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
29.1.07 07:45

Ahoj,
děti sice na ouška trpěly, ale preventivně jsem nic nedávala. Při rýmě to chce pořádně smrkat nebo aspoň odsávat a kapky na rýmu. Otobacid je kortikoid, musí předepsat lékař, je výborný, Míša ho měla, ale vždycky až když ouško začalo bolet. To pak stačilo 2× - 3× kápnout a bylo dobře. Ale pokud si pamatuju dobře, je pro děti od 4 let tak by ho ušařka možná nechtěla psát dvouletému raráškovi.
Jinak na uši je Audiron, prodává se i na e-shopech tak si o něm přečti, netuším pro jak velké děti je vhodný. Nebo v lékárně se prodává Audisprej, tam ti určitě poradí.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
29.1.07 11:13

Děkuji Katko, byl to Audiron. Oficiálně se může od 3 let, ale já to zkusím. Odpoledne ho jedu koupit.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+