Bolest uvnitř pochvy :-(

Anonymní
9.4.13 18:01

Bolest "uvnitř" :(

Přišla jsem si pro radu. Už dlouhý čas mě trápí bolesti uvnitř pochvy, měla jsem i pocit že čípek, nárazově i podbřišek. Sexuální život se mi zhroutil. První bolesti začaly po prvním potratu a revizi, ale bylo to jen občas při sexu. Po porodu a následném zavedení mireny se to zhoršilo. Sex začínal být postupně tabu.. a když byl, tak to bylo samé au, tam ne a potom špinění/krvácení… A od porodu mám téměř dva roky..
Od ledna mě to bolí čím dál víc, i v běžném životě, občas mě v podbřišku nevysvětlitelně píchá, spodek permanentně cítím.. Samozřejmě, byla jsem i u gynekoložky, která mi dělala vnitřní ultrazvuk (a to mě taky bolelo) ale viditelné nebylo nic a stěry. dostala jsem nějaké čípky na přeléčení (kdyby náhodu zánět) a výsledky za 14 dní (cytologie 3-4týdny) a když nic, tak laparoskopie :think:
Máte/měl to tak někdo? připadám si naprosto neschopná a jsem z toho vyřízená :,( Vím, že si musím počkat na výsledky, ale hledám i tak možnou příčinu. 14dní se mi zdá dlouhá doba, už nevím jestli sama se sebou vydržím :zed:
Děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.4.13 18:02

Ještě bych dodala, že mirenou to dle prohlášení gynekoložky není..

• Citovat
  • Upravit
6945
9.4.13 18:05
@Anonymní píše:
Ještě bych dodala, že mirenou to dle prohlášení gynekoložky není..

no tak to bych řekla, že to nemusí být pravda, ale nikdy jsem ji neměla takže nevím neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.4.13 18:59

Já mirenu měla a vše bylo ok…nemáš nějaký psychický blok? ona psychika taky dělá hodně…a jak to máš když se do tebe manžel(přítel?) dostává, nejsi taky moc stažená? mohl by to být vaginismus… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 19:06

@gatubela vaginismus i při vyšetření u dr se mi nezdá :think: ale děkuji za názor :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.13 19:21

Mohlo by to být i tím, že po porodu je „ten vnitřek“ celý jakoby pokleslý, nezpevněný a manžel naráží na čípek, proto ta bolest a krvácení. Třeba by stačilo zpevnit pánevní dno, Kegelovými cviky.

K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.13 22:50
@Anonymní píše:
Mohlo by to být i tím, že po porodu je „ten vnitřek“ celý jakoby pokleslý, nezpevněný a manžel naráží na čípek, proto ta bolest a krvácení. Třeba by stačilo zpevnit pánevní dno, Kegelovými cviky.K.

Bohužel, bolí to i mimo styk v celém vnitřku, bolest cítím poslední dobou pořád.. :think:

@Maja25 mrkla jsem na informace o tomto a celkem mi to sedí :think: bojim, bojim 8o

• Citovat
  • Upravit
1311
9.4.13 23:26

Ta endometrióza mě taky napadla, ale až později…takže jedině ta laparoskopie…přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
10.4.13 00:14

Mě napadlo, že to může být tělískem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 14:15

@Maja25 MS při mireně prakticky nemám, jen po sexu ze mě tekla trošku krve nebo špinění. a špinění mám hodně nepravidelné - buď často anebo skoro vůbec, ale to muze byt tou mirenou. poslední tři měsíce mě to bolí čím dál častěji a spodek permanentně cítím. že se ptám tak osobně, nějaké bolesti při vyprazdňování, právě mně se většinou spodek taky ozve

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.13 14:29

@Maja25 když jsem bravala antikoncepci, nebo byla bez ni tak jsem mivala silene tri dny krvaceni a bolesti, kolem 18roku jsem mivala takove bolesti ze jsem dva dny byla uplne mimo, ze mi sla bolest az do zad obcas. nechci myslet na nejhorsi, o endometrioze jsem si toho dost vyhledala a precetla a desi me ze se to proste porad muze vracet 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.13 15:54

@Maja25 rikam si, ze mi zatim jedno ditko staci, minimalne kdyby to fakt bylo ono a ja nemohla mit dalsi tak uz to nebude takova tragedie jako zustat uplne bezdetna. ale ty bolesti s tim spojene jsou strasne :cert:

• Citovat
  • Upravit
Božena Minářová
14.6.13 18:47

Dobrý den
Prosím o radu… při sexu když do mě přítel zasouvá prsty nebo penis stačí jen kousek tak mě to už bolí :// čím to je? pomůžu tomu nějak aby to nebolelo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.17 12:59

Ahoj holky, moc se omlouvám za anonym, ale docela se stydím… :(

Mám něco podobného jako píše zakladatelka. Endometrióza, záněty, čípek ani srůsty to nejsou. Mám po třech porodech, po třetím začaly problémy i s inkontinencí… Doktor řekl, že mám povolenou sliznici uvnitř, problémy s elasticitou. cvičím kegellovy cviky, zpevňuju pánev a možná se to trochu zlepšuje, ale teď už delší dobu nepozoruju žádnou změnu…
napadá vás co by to mohlo být? Je to vážně jenom tou povolenou sliznicí? Není na to nějaký rychlejší způsob, třeba nějaký laserový zákrok?
Někde jinde jsem četla článek o nějakých právě laserových zákrocích, teď ale už nemůžu ten článek najít… :? netuší někdo? Díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa