Bolest v chodidle

Anonymní
20.5.11 08:53

bolest v chodidle

Ahoj, chtela bych se poradit, uz asi tyden me v noci budi strasna bolest v chodidle, jde to z vnejsi strany, kde jde i nahmatat malinkata boulicka, nebo otok, je to paliva bolest, ktera vystreluje jako kdyby tam nekdo pichnul nuz. Vim, ze mi poradite navstivit lekare, ale ziju v cizine a tady to se zdravotnictvim neni ruzove. Chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenosti s takovouhle bolesti, mam strach aby to nebyla zricena nozni klenba. Omlouvam se za anonym a predem dekuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
20.5.11 10:48

to je obyčejná křeč v chodidle, mívám to taky.. :nevim: Ale nijak to neřeším, prostě se tam natahuje svalstvo a vazivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.5.11 10:52

taky jsem mívala křeče v chodilech, v ten moment jsem nohou prakticky nehnula a přes bolest zkoušela protáhnout :zed: , no nic moc, ale po pár minutách to ustoupilo
pomohlo mi koupit si magnézko, takže pokud nemáš možnost jít k lékaři, tak bych zkusila ten hořčík a uvidíš, jestli to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.11 11:09

tohle , ale boli celou noc

• Citovat
  • Upravit
36544
20.5.11 11:24

jsi těhu? Mě to teď v těhu taky bolelo někdy celou noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.11 12:47
Monny89 píše:
jsi těhu? Mě to teď v těhu taky bolelo někdy celou noc :nevim:

ne , jsem rok po porodu, kojim a jsem obezni, proto me napadla ta zborcena klenba, nemyslim si, ze to jsou krece, ty znam a to je neco jineho

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.11 20:00

tak je to zanet, dostala jsem na to ibuprofen, diky za rady

• Citovat
  • Upravit
882
6.8.14 13:42

Hezké odpoledne, prosím o radu. již od víkendu mne neuvěřitelně bolí jakoby od konce paty po klentbu nohy. ( byla jsem tančit ve střevíčkách, ale nikdy se mi to ještě nestalo). bolí to už čtvrtý den a stále víc.. na netu jsem našla, že by se mohlo jednat o zánět povázky(šlachy v klenbě), příznaky odpovídají, ale nikde není co s tím, tedy kromě toho, co se děje u lékaře. nemyslím si, že by to bylo tak vážné, tak chci poradit, co s tím? ledovat X nahřívat, klid X rozhýbat, noha nahoře X dole.. víte někdo prosím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.8.14 13:59

@veverkas22 a neni to ostruha na pate? Nekdy mi to tak vystrelovalo, ale spis to vidim na zanet nejake slachy. Jako orvni pomoc bych to ledovala a nasadila antirevmatika nebo analgetika na bolest. Pak lekare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
6.8.14 14:05

@Ifeoma ostruhy mám už leta letoucí a nic.. a nebolí mne vysloveně pata, jen jakoby ta klenba, co končí pata a začíná prohlubeň. budu ledovat a zkusím léky.. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
6.8.14 14:50

@veverkas22 nedávno jsem měla taky zánět v tomto místě. Mazala jsem ibalgin duo effekt, stačilo pár dní a bylo po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
6.8.14 14:52
@Diblík3 píše:
@veverkas22 nedávno jsem měla taky zánět v tomto místě. Mazala jsem ibalgin duo effekt, stačilo pár dní a bylo po problému.

díky moc, vyzkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast