Operace šlach ruky - doba rekonvalescence?

45
19.5.11 17:59

Operace šlach ruky-doba rekonvalescence?

Ahojky ženy,
já bych se chtěla zeptat, jestli jste se třeba v rodině nesetkaly s tím, že někdo nemohl hýbat s prsty a zašel doktorovi a ten mu ambulantně provedl chirurgický zákrok(odborně fenestrace a tendolýza) a jak dlouho trvala rekonvalescence.
Díky za vaše odpovědi a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1452
19.5.11 19:34

ahoj, manžel měl úraz, museli mu sešívat šlachy na ruce, marodil s tim asi 8měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.5.11 20:06
burgundy píše:
ahoj, manžel měl úraz, museli mu sešívat šlachy na ruce, marodil s tim asi 8měsíců

Ahoj, díky moc za reakci.
V tomhle případě se nejedná o úraz, ale o chronické onemocnění…že ta šlacha přirostla ke svému pouzdru a to způsobuje, že ta šlacha není funkční a nedá se ohnout prst…A řeší se to jenom ambulantně.
Takže tam to bude s tou rekonvalescenci jinak. Přesto moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
21.7.14 17:33

Ahoj nebudu zakládat nový téma, ale prosím pokud někdo ví, poradíte? Přítel měl v práci úraz, převezli ho do nemocnice, verdikt 2 přeřezaný šlachy, musel na plastiku svalu a celá operace než mu to dali dohromady rvala asi hodinu a půl. Víc zatím nevím, jelikož jsem na druhým konci republiky a jsme spolu jen o víkendech. Měl by prý marodit jen 4 týdny, ale to se mi zdá hodně krátká doba. Nemáte někdo zkušenosti, jak dlouho to asi trvá než se dá ruka dopořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
21.7.14 23:19

Tak už sem si všechno zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie