Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
já myslím, že by měla červeno v krku… jestli by se jí tam dalo kouknout když pláče.. a když nejí mohlo by to být.. nám radila dr. při podezření uděla zábal na krk že prej to odlehne.. a sledovat teplotu…
tak ať jste brzy v pohodě! ![]()
jo u zoubků bys viděla naběhlou dásničku… nebo červenější… no je to těžké.. broučci když nám nemůžou říct co je bolí! ![]()
Jak se pozná bolest v krku nevím, ale dle tvého popisu to možné je… Jinak co se týče rýmy -nemá tu zadní? Takže nic neodsaješ, ale jí se špatně dýchá a stíká jí to do krku
Víc mě nenapadá.
Já myslím že zadní rýmu nemá,byly jsme docela fest nastydlý přes vánoce,ale teď už to bylo v pohodě a dýchá nosem čistě.Na silvestra jsem našla zoubek a dásničky má teda pěkně nateklí,ale když saje tak má hrozný křeče do bříška asi,nebo se tak aspoň kroutí ![]()
Náš malej náběh na angínu(8 měsíců), v krku ho muselo tedy bolet asi dost a poznala jsem to tak, že mi tedy opravdu nechtěl jíst a hlavně měl velký dávivý reflex, nakonec jsem šla k dr.a ta moje podezření potvrdila.Zkus vzít baterku a podívat se do pusy, jestli nemá červený krk.
No jo,když má pusu celou fialovou od genciálky tak toho moc neuvidím
Dneska jsme byly u doktora,tipuje to na zoubky
Díky za rady ![]()
Ahoj,potřebuju poradit jak poznám u tříměsíční holčičky že jí bolí v krku?Sestra říkala že by mi nechtěla jíst.Nevím čím to je,ale poslední tři dny malá u kojení pořád pouští prso,má křeče do bříška a pláče
,když přestanu kojit,je docela v pohodě,možná jí lezou zoubky,protože hrozně slintá a taky je každou chvíli pokakaná,nebo má moučnivku,ale v pusince nic nevidím
,možná jeden bílej pupínek nic víc,ale prý se u ní taky slintá,nebo jí bolí v krčku,ale kašel ani rýmu nemá,tak fakt nevim,myslela jsem že je to spurt,ale to by kňourala i mimo kojení ne a asi by neměla sranděru?