Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo s náhradním mateřstvím zkušenost, jestli jste to někdo podstoupil? Uvažuji nad touto možností pomoci bezdětným párům a zajímaly by mě vaše zkušenosti.
lasička1 píše:
Kam zmizely příspěvky,které zde byly???
To je divné, taky jsem je četla ![]()
sieta.m píše:lasička1 píše:To je divné, taky jsem je četla
Kam zmizely příspěvky,které zde byly???
Já taky!! ![]()
No podle mě to je úplně jiná diskuze, protože počáteční příspěvek byl jiný ne?
proč to admin maže?
Škoda ![]()
Držím palce .
.Třeba zde někomu pomužeš a já tě obdivuji ![]()
A u nás v ČR je náhradní mateřství dovolené?my už o tom teda doma taky mluvili
ale já žila v domnění,že to u nás nejde ![]()
Starrky píše:
No podle mě to je úplně jiná diskuze, protože počáteční příspěvek byl jiný ne?
Není to jiná diskuze-i jsem do té původní přispěla.
Prosba pro admi-pokud diskuzní příspěvky byly všechny smazány,šly by sem nahrát znova?
Anchelitaa píše:
Ano, je to jina diskuze, predeslou mi admin smazal.
Tak přeci jeom je to jiná diskuze-možná to bylo bráno jako reklama?
Ale rozvinulo se to v diskuzi,která nebyla špatná.
Kamča.dalmatinka píše:
proč to admin maže?Škoda
Admin maže, protože jakákoliv forma inzerce je v diskuzi zakázaná a toto pravidlo se snažíme pečlivě dodržovat.
https://www.emimino.cz/…se/pravidla/
Adminka Tereza
rohlice píše:
A u nás v ČR je náhradní mateřství dovolené?my už o tom teda doma taky mluviliale já žila v domnění,že to u nás nejde
Jojo, plno lidí si myslí, že to nejde…
ale nedavno jsem koukala na pořad o umělém oplodnění a přednsotové klinik o tom mluvili, že se to dělá, ale moc se to neventiluje na veřejnosti…myslím, že udávali cca 60 žen ročně…
takže to jde, ale ofiko ne…
Lenka512 píše:rohlice píše:Jojo, plno lidí si myslí, že to nejde…
A u nás v ČR je náhradní mateřství dovolené?my už o tom teda doma taky mluviliale já žila v domnění,že to u nás nejde
ale nedavno jsem koukala na pořad o umělém oplodnění a přednsotové klinik o tom mluvili, že se to dělá, ale moc se to neventiluje na veřejnosti…myslím, že udávali cca 60 žen ročně…
takže to jde, ale ofiko ne…
ale jak teda,když ne ofiko?to jako jen tak na slovo??
rohlice píše:Lenka512 píše:rohlice píše:Jojo, plno lidí si myslí, že to nejde…
takže to jde, ale ofiko ne…ale jak teda,když ne ofiko?to jako jen tak na slovo??
Přesně jen na dobré slovo. Dá se sice sepsat smlouva, ale u soudu nemá žádnou váhu a dítě není soudně vymahatelné. Musí se věřit tomu, že se ho žena, která ho porodí vzdá, jinak je matka ona a nikdo ji dítě vzít nemůže.
Příspěvek upraven 09.01.11 v 16:44
aha,tak přesně toho bych se bála,že se budu těšit 9 měsíců na mimčo a dotyčná si to rozmyslí,tím to ani tak nemyslím zle proti té náhradní matce,asi bych to i pochopila,ale…