Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A nebojí se toho malá. Manžel říkal, že nějakej známej jí má a malá když pak vidí vysavač řve. Ach jo. A neměla jsi strach když jsi ten vysavač poprvé zapnula?:-))
No, děti to moc rádi nemaj, ale ona jim vadí jakákoliv odsávačka. s tím vysavačem je to aspoň rychlý. Doktor mi to schválil i na úplně malý mimčo. Musíš malou držet, určitě se bude vzpouzet, ale fakt to je nejlepší. Malá mi hrozně řvala i když jsem to zkoušela jen takovou tou hadičkovou a tou jsem skoro nic neodsála.
Ta na vysavač je výborná, můj muž nejdřív taky nechtěl, koupila jsem ji, ukázala mu to a od té doby si to bez ní neumí představit.Oproti těm ručním je to za chvilku hotové, takže stres pro mimčo minimální.Kup si ji, fakt je to bomba.
na vysavač je fakt super. Jednak je to rychlejší a za druhé vysaje všechno. Z osobní zkušenosti: syn při odsávání vysavačem řval míň než při odsávání klasickou ![]()
Ja jsem taky jedine pro tu na vysavac. Mam taky pocit, ze u te normalni rvali jeste vic. Tu na vysavac strcis jenom na kraj nosu a tu obyc musis strcit dal do nosu a hlavne to trva dyl.
Takže všichni jste ji doporučily, tak ji dojdem odpoledne koupit. A je to přesně tak, je to boj i s obyčejnou. Takže stačí jen na kraj nosu a jedem jo?:-)))
Ono to má takovej tvar, že stejně dál než na kraj jí nedáš. Tak ať jsi spokojená
.
jj-malý měl rýmy zatím dvě.První s obyčejnou a ta druhá byla tužší.Koupila jsem na vysavač a je klid.Vytáhne se vše a malý už ani neřve a ví,že se mu uleví,už se ani nebrání.
Preventivně stříkám do nocu vincentku nebo mořskou vodu 1× za den.
Jedině na vysavač, našemu boručkovi se to taky nejdřív nelíbilo a když viděl, že jdeme čistit nosánek, pouštěl si vysavač sám! ![]()
Majda si i docela dlouho už vysává nos sama… Těm prckům spíš vadí, že je u toho musíš držet pevně=)
Vysavačová je fakt nej.
taky jsem pro odsávačku na vysavač. právě jsem vyčistila nos viktorovi
sice se na to netváří nadšeně, ale je to chvilinka. jen ať tě nepřekvapí cena - stojí kolem 300,–
Taky pouzivame odsavacku snopliku na vysavac a je super
. Holky se vysavace neboji,dokonce jsou potichu,kdyz vysavam v byte,tak myslim,ze trauma nemaji ![]()
Ahojky, to byla noc. Malá úplně chrochtá. Čím odsáváte nos? Máme jen takovou obyč. odsávačku. Nemůže spát. Ach jo.