Jaká odsávačka do nosu

veselabaculka
9.1.11 07:22

Jaká odsávačka do nosu

Ahojky, to byla noc. Malá úplně chrochtá. Čím odsáváte nos? Máme jen takovou obyč. odsávačku. Nemůže spát. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
168
9.1.11 07:24

Ahoj,
jedině na vysavač. Ta odsaje fakt vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
9.1.11 07:25

A nebojí se toho malá. Manžel říkal, že nějakej známej jí má a malá když pak vidí vysavač řve. Ach jo. A neměla jsi strach když jsi ten vysavač poprvé zapnula?:-))

• Citovat
  • Upravit
168
9.1.11 07:36

No, děti to moc rádi nemaj, ale ona jim vadí jakákoliv odsávačka. s tím vysavačem je to aspoň rychlý. Doktor mi to schválil i na úplně malý mimčo. Musíš malou držet, určitě se bude vzpouzet, ale fakt to je nejlepší. Malá mi hrozně řvala i když jsem to zkoušela jen takovou tou hadičkovou a tou jsem skoro nic neodsála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
9.1.11 07:36

Ta na vysavač je výborná, můj muž nejdřív taky nechtěl, koupila jsem ji, ukázala mu to a od té doby si to bez ní neumí představit.Oproti těm ručním je to za chvilku hotové, takže stres pro mimčo minimální.Kup si ji, fakt je to bomba.

• Citovat
  • Upravit
10713
9.1.11 07:40

na vysavač je fakt super. Jednak je to rychlejší a za druhé vysaje všechno. Z osobní zkušenosti: syn při odsávání vysavačem řval míň než při odsávání klasickou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.1.11 07:45

Já myslim, že ti tu poraděj všichni to samý :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.1.11 07:50

Ja jsem taky jedine pro tu na vysavac. Mam taky pocit, ze u te normalni rvali jeste vic. Tu na vysavac strcis jenom na kraj nosu a tu obyc musis strcit dal do nosu a hlavne to trva dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
9.1.11 07:56

Takže všichni jste ji doporučily, tak ji dojdem odpoledne koupit. A je to přesně tak, je to boj i s obyčejnou. Takže stačí jen na kraj nosu a jedem jo?:-)))

• Citovat
  • Upravit
168
9.1.11 08:02

Ono to má takovej tvar, že stejně dál než na kraj jí nedáš. Tak ať jsi spokojená :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
9.1.11 08:11

jj-malý měl rýmy zatím dvě.První s obyčejnou a ta druhá byla tužší.Koupila jsem na vysavač a je klid.Vytáhne se vše a malý už ani neřve a ví,že se mu uleví,už se ani nebrání.
Preventivně stříkám do nocu vincentku nebo mořskou vodu 1× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.1.11 08:14

Jedině na vysavač, našemu boručkovi se to taky nejdřív nelíbilo a když viděl, že jdeme čistit nosánek, pouštěl si vysavač sám! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.11 08:15

Majda si i docela dlouho už vysává nos sama… Těm prckům spíš vadí, že je u toho musíš držet pevně=)
Vysavačová je fakt nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21568
9.1.11 08:22

taky jsem pro odsávačku na vysavač. právě jsem vyčistila nos viktorovi :-) sice se na to netváří nadšeně, ale je to chvilinka. jen ať tě nepřekvapí cena - stojí kolem 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.1.11 08:43

Taky pouzivame odsavacku snopliku na vysavac a je super :palec: . Holky se vysavace neboji,dokonce jsou potichu,kdyz vysavam v byte,tak myslim,ze trauma nemaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí