Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Odsávačka na vysavač..malej se nebojí jak to vidí hned se směje ví že mu bude líp zorvna v noci jsme museli 3 odsávat:( a že toho bylo..první syn se také nebál jen ze začátku pak už věděl že mu to udělá dobře ![]()
my používáme klasickou za 25kč a dáváme jí na vysavač a aby jsem si nezadělala filtr nebo vysavač tak ještě dáváme do trubice silonovou ponožku
když jsem šla vysávat koberec tak se schovával a bál se že jdem vysávat nos ale ted už pochopil že když mám jen vysavač a ne hadičky tak je to ok ![]()
Ahojky,jedině na vysavaš.Teď jsem úplně v šoku kolik se s ní dá odsát na jeden zátah ![]()
Já odsavačce na vysavač hrozně dlouho odolávala. Na první dítě jsem měla jen tu klasickou hadičkovou. Teď jsme koupili tu na vysavač a max. spokojenost. Mimčo krásně drží a ta starší je taky v pohodě. Jen jsme kvůli odsávačce museli vytáhnout starší vysavač, na Vorwerk nešla nasadit.
consi píše:
Já odsavačce na vysavač hrozně dlouho odolávala. Na první dítě jsem měla jen tu klasickou hadičkovou. Teď jsme koupili tu na vysavač a max. spokojenost. Mimčo krásně drží a ta starší je taky v pohodě. Jen jsme kvůli odsávačce museli vytáhnout starší vysavač, na Vorwerk nešla nasadit.
prosim tě já mám taky vorwerk vysavač ale mám k němu i takovou tu hadici na to to taky nepujde?
Čauky, já vyzkoušla snad všechny co jsou na trhu
Každá kamarádka mi radila něco jinýho, ale nakonec je fakt nej nej ta na vysavač!!! Teda pokud máte už větší rýmu. Na každodenní „holoubky“ je super na baterky.
Jsem také zastáncem odsávačky na vysavač, už bych neměnila. Je to nesrovnatelné s obyčejnou
Když byla malá menší trak to bylo v poho, moc se necukala, ale teď už má skoro rok, tak s ní vždycky trochu bojuju, ale v poho, už si nedokážu představit, že bych ji měla odsávat tou obyč
Taky jsem pro odsávačku na vysavač.Poprvé jsem z toho měla strach abych nějak neublížila,ale už bych neměnila.Je to rychlý a odsaje všechno.
rozhodně vysavačovou, za pár vteřin je po řevu i po soplech… ale určitě si k ní kup i ten kartáček na čištění, jen vypláchnout nestačí, já ho pak horkotěžko sháněla, v lékárnách ho nemají a objednávat věc za pár korun přes net je teda opruz ![]()