Jaká odsávačka do nosu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
9.1.11 08:54

Odsávačka na vysavač..malej se nebojí jak to vidí hned se směje ví že mu bude líp zorvna v noci jsme museli 3 odsávat:( a že toho bylo..první syn se také nebál jen ze začátku pak už věděl že mu to udělá dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
9.1.11 12:09

my používáme klasickou za 25kč a dáváme jí na vysavač a aby jsem si nezadělala filtr nebo vysavač tak ještě dáváme do trubice silonovou ponožku :palec: když jsem šla vysávat koberec tak se schovával a bál se že jdem vysávat nos ale ted už pochopil že když mám jen vysavač a ne hadičky tak je to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
9.1.11 12:13

Ahojky,jedině na vysavaš.Teď jsem úplně v šoku kolik se s ní dá odsát na jeden zátah 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.1.11 12:30

Já odsavačce na vysavač hrozně dlouho odolávala. Na první dítě jsem měla jen tu klasickou hadičkovou. Teď jsme koupili tu na vysavač a max. spokojenost. Mimčo krásně drží a ta starší je taky v pohodě. Jen jsme kvůli odsávačce museli vytáhnout starší vysavač, na Vorwerk nešla nasadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.1.11 12:34
consi píše:
Já odsavačce na vysavač hrozně dlouho odolávala. Na první dítě jsem měla jen tu klasickou hadičkovou. Teď jsme koupili tu na vysavač a max. spokojenost. Mimčo krásně drží a ta starší je taky v pohodě. Jen jsme kvůli odsávačce museli vytáhnout starší vysavač, na Vorwerk nešla nasadit.

prosim tě já mám taky vorwerk vysavač ale mám k němu i takovou tu hadici na to to taky nepujde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.1.11 13:00

Čauky, já vyzkoušla snad všechny co jsou na trhu :mrgreen: Každá kamarádka mi radila něco jinýho, ale nakonec je fakt nej nej ta na vysavač!!! Teda pokud máte už větší rýmu. Na každodenní „holoubky“ je super na baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.1.11 13:32

Jsem také zastáncem odsávačky na vysavač, už bych neměnila. Je to nesrovnatelné s obyčejnou :palec: :palec: Když byla malá menší trak to bylo v poho, moc se necukala, ale teď už má skoro rok, tak s ní vždycky trochu bojuju, ale v poho, už si nedokážu představit, že bych ji měla odsávat tou obyč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.1.11 14:53

Taky jsem pro odsávačku na vysavač.Poprvé jsem z toho měla strach abych nějak neublížila,ale už bych neměnila.Je to rychlý a odsaje všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
9.1.11 20:37

rozhodně vysavačovou, za pár vteřin je po řevu i po soplech… ale určitě si k ní kup i ten kartáček na čištění, jen vypláchnout nestačí, já ho pak horkotěžko sháněla, v lékárnách ho nemají a objednávat věc za pár korun přes net je teda opruz :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí